Gdje sam?

VOLONTIRANJE U FREE SHOPU

Are You Syrious već neko vrijeme ima aktivan Free Shop koji nam omogućuje lakše sortiranje i proslijeđivanje raznih donacija, kao što su odjeća i higijenske potrepštine.

                volontiranje u AYS Free Shop 

Osim prostora i donacija, za naše funkcioniranje su nam naravno potrebni i volonteri. Ako imaš slobodnog vremena i želiš to vrijeme iskoristiti produktivno, javi nam se! Što rade volonteri u Free shopu? Možeš nam se pridružiti jedan, dva ili pak više dana tjedno, a tvoj zadatak je da zajedno s ostalim volonterima zaprimaš donacije, sortiraš ih i upisuješ, pomažeš pronaći korisnicima Free Shop-a stvari koje su im potrebne, družiš se s ljudima u boravku dok čekaju red, te brineš da je naš Integracijski centar uredan. Što dobiješ od volontiranja u Free shopu? Upoznavanje i druženje s ostalim volonterima i ljudima koji dolaze u naš Integracijski centar, piješ kavu i slušaš brojne priče sa svih strana svijeta, jedeš super hranu i postaješ dio kul ekipe AYS-a!

Organizator: Are You Syrious
Datum početka: 10.01.2019.
Lokacija: Brune Bušića 42, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Are You Syrious
Lokacija projekta:Brune Bušića 42, Zagreb
Ciljana skupina: tražitelji azila, azilanti, socijalno ugrožene osobe
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 20 volontera)
Datum početka: 10.01.2019
Datum završetka:31.12.2019
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 12:30 - 17:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: areyousyrious@gmail.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Poželjno nam je da imaš facebook profil (zbog organizacije), a ako imaš vozačku dozvolu to je također plus!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo od tebe da budeš odgovoran i posvećen volontiranju te da si s nama barem jednom tjedno, da si komunikativan i prijateljski nastrojen prema našim korisnicima s razumijevanjem za njihove potrebe.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje organizacijskih vještina, iskustvo rada u timu i radu u interkulturalnom okruženju

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.