Gdje sam?

PODUČAVANJE HRVATSKOG JEZIKA I PISANJE DOMAĆIH ZADAĆA

 U Prihvatilištu za tražitelje azila Porin u Zagrebu trenutno je smješteno oko 30 djece koja potječu iz ratom zahvaćenih područja. U želji da im omogućimo što bezbolniju i kvalitetniju integraciju te da im olakšamo boravak u Prihvatilištu, svakodnevno se družimo s djecom u Prihvatilištu. Nastojimo djeci, čija su djetinjstva ozbiljno narušena, dati podršku u integraciji u naše društvo te osjećaj bezbrižnosti na koji, obzirom na uzrast, imaju pravo.Od utorka do petka u Centru za tražitelje azila Porin u vremenu 17 - 19 s djecom pišemo zadaće i učimo hrvatski. Imamo tri grupe djece (predškolci, 7-12 i 12+) i idealno dvoje volontera po svakoj grupi. S predškolcima se uglavnom igramo, a sa školarcima učimo. Obveza Vam je dolaziti jednom tjedno, a dan uvijek birate sami, ovisno o popunjenosti smjena. Tražimo volontere koji su odgovorni, spremi na timski rad, žele učiti i mogu volontirati minimalno tri mjeseca u kontinuitetu. 

Organizator: Are You Syrious
Datum početka: 01.01.2019.
Lokacija: Sarajevska cesta 42, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Organizator(i): Are You Syrious
Lokacija projekta:Sarajevska cesta 42, Zagreb
Ciljana skupina: djeca
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 01.01.2019
Datum završetka:31.12.2019
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 17:00 - 19:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: anamaria.macanovic23@gmail.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Za rad s djecom potrebno je potpisivanje ugovora s udrugom i potvrda o nekažnjavanju. Važno je redovito dolaziti u smjene (jednom tjedno)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Djeca brže i lakše uče hrvatski, lakše prate nastavu u školi, te im se bitno podiže kvaliteta života.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo rada s djecom različitih nacionalnosti, iskustvo u poučavanju hrvatskog kao stranog jezika, susret s drugim kulturama, iskustvo rada u grupi.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.