Gdje sam?

12. Dani Marije Jurić Zagorka

Centar za ženske studije organizira dvanaeste po redu Dane Marije Jurić Zagorka koji obuhvaćaju raznovrsne kulturne aktivnosti: dvodnevni znastveni skup "Emocija, manipulacija, legitimacija", svečanu dodjelu nagrade za najbolji studentski rad na temu ženske i rodne problematike, šetnju Zagregob Zagorkinim tragom, promociju knjige i zbornika...

Dani su postali važno okupljanje istraživačica i istraživača Zagorke, popularne kulture, ženskog autorstva i rodne problematike te mjesto aktivno uključivanja mladih u književno-akademske krugove. Manifestacija je otvorena široj javnosti ali i prilika za učvršćivanje civilnog društva s kulturnim ustanovama.

Aktivnosti i poslovi za volontere i volonterke: organizacijski i uredski poslovi, distribucija promomaterijala, dežurstvo i pomoć tijekom programskih aktivnosti.

Organizator: Centar za ženske studije
Datum početka: 20.11.2018.
Lokacija: Dolac 8, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za ženske studije
Lokacija projekta:Dolac 8, Zagreb
Ciljana skupina: stručnjaci u kulturi/šira javnost
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 20.11.2018
Datum završetka:25.11.2018
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 8-16, 17-20, 9-14
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Ana Zbiljski
Web stranica: https://zenstud.hr/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Nema ih.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Olakšano sprovođenje projektnih aktivnosti, moblizacija potencijalnih zainteresiranih volontera_ki da se uključe i u daljnje aktivnosti Centra.
Očekivani rezultati za volontere: Uključivanje u aktivnosti programa i Centra, educiranje o temama o kojima će se raspravljati u okviru Dana i potencijalno otvaranje prostora za nastavak volontiranja i uključivanja u druge programske i projektne aktivnosti Centra.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.