Gdje sam?

Osobni i profesionalni razvoj

Life Potential organizacija traži novog člana ekipe: volontera/ku za dugoročnu suradnju koji/a bi rado izvojio/la 8 do 10 h tjedno za sudjelovanje u organizaciji i provedbi lokalnih, nacionalnih i EU Life Potential projekata.

Volonter/ka će imati priliku pohađati sve naše superzanimljive i korisne radionice komunikacijskih vještina, osobnog i profesionalnog razvoja kao sudionik/ca te primati individualna savjetovanja u tom polju.

Prijavi se na volontiranje@lifepotential.org mailom naslova "Vaš/a novi/a volonter/ka!" s Motivacijskim pismom i CV-em u privitku do 20.11.2018.!

Više informacija na 091 533 53 19. Čujemo se!

Organizator: Life Potential organizacija
Datum početka: 01.12.2018.
Lokacija: Ilica 71, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Life Potential organizacija
Lokacija projekta:Ilica 71, Zagreb
Ciljana skupina: mladi i odrasli
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 01.12.2018
Datum završetka:31.12.2018
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: Po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Jelena Radošević
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Suradnja je zamišljena kao dugoročna u trajanju od minimalno 6 mjeseci.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Svojim radom u Life Potential organizaciji volonter/ka će pridonijeti boljoj kvaliteti aktivnosti i projekata Udruge, a time i kvalitetnijem i širem prijenosu znanja i vještina zajednici, stvaranju zdravijeg, sretnijeg društva.
Očekivani rezultati za volontere: Osim stečenih znanja o tome što je sve potrebno za organizaciju događanja te koliko je truda i vremena potrebno za pojedine segmente, volonter/ka će se također bolje upoznati s načelima timskog rada i kako se uopće može organizirati kvalitetna, konstruktivna, kreativna i pozitivna radna atmosfera u instituciji. Prisustvom na brojnim radionicama komunikacijskih vještina, osobnog i profesionalnog razvoja, volonter/ka će imati prilike upoznati se i usvojiti alate za poboljšanje istih, a kroz individualno savjetovanje sa zaposlenicima Udruge, imat će prilike raditi na vlastitim blokadama i lakše ostvariti vlastiti životni potencijal.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.