Gdje sam?

Festival grafoskopa

Festival grafoskopa je participativan multimedijski festival za djecu, mlade i širu publiku - sve ljubitelje likovnosti i performansa. Festival će se održati 30.11. i 1.12.2018. godine u prostoru AKC Medika. Festival s dvodnevnim bogatim sadržajem unosi novi život starijem mediju svjetlosnih projekcija.

Festivalu grafoskopa cilj je nastaviti započetu tradiciju kreativnog korištenja grafoskopa u likovne svrhe, a želja mu je živim programom umjetničkih performansa, instalacija i edukacija povezati ideju grafoskopa (koji je danas mahom zamijenjen digitalnom opremom) sa likovnim i umjetničkim stvaralaštvom u stvarnome vremenu, i time afirmirati klasične, a opet inovativne oblike kreativnosti.

Potrebne volonterske aktivnosti na festivalu su: hospitality, dežurstva na info pultu,animacija posjetitelja i sudjelovanje u kreativnom procesu, produkcijska i tehnička ispomoc kod izvedbi i izložbi.

Organizator: Autonomni kulturni centar
Datum početka: 30.11.2018.
Lokacija: AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Autonomni kulturni centar
Lokacija projekta:AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb
Ciljana skupina: mladi, umjetnici/umjetnice, šira publika
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 30.11.2018
Datum završetka:01.12.2018
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 16.00-22.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: sanja burlović
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od volontera očekujemo fleksibilnost, spremnost na rad u izazovnoj organizaciji, pouzdanost, odgovornost i responzivnost, preuzimanje inicijative, poznavanje engleskog jezika i samostalnost u radu. Volonterima/kama mogu postati svi/e punoljetni/e kandidati/kinje.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Rezultati festivala su: realizirane dvije izvedbe; realizirane dvije izložbe; realizirane dvije radionice i popratni glazbeni programi
Očekivani rezultati za volontere: Volonterima nudimo iskustvo u organizaciji festivala, produkciji izvedbenih programa i izlozbi; upoznavanje procesa organizacije i prvedbe projekata i produkcije kulturnih događanja

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.