Gdje sam?

Mliječna staza 2018

Humanitarna utrka Mliječna staza 2018, koja se održava 9. rujna 2018. godine u kasnim poslijepodnevnim satima, dio je nacionalne akcije za promicanje udomiteljstva koju je UNICEF pokrenuo u suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Cilj akcije je osigurati toplu i obiteljsku skrb za svako dijete koje ne može odrastati u svojoj biološkoj obitelji, a posebno voditi brigu da se ona osigura odmah za djecu do 3 godine starosti. Briga o najmlađima zahtjevna je za svaku obitelj te iziskuje i nabavku veće opreme koja se ne može nabaviti iz naknade koju udomitelji dobivaju za troškove djeteta.


Volonteri će usmjeravati trkače i paziti da eventualni prolaznici ne ometaju odvijanje utrke.

Organizator: Ured UNICEF-a za Hrvatsku
Datum početka: 09.09.2018.
Lokacija: Kvaternikov trg - Zvonimirova - Borongaj, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Ured UNICEF-a za Hrvatsku
Lokacija projekta:Kvaternikov trg - Zvonimirova - Borongaj, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 09.09.2018
Datum završetka:09.09.2018
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 16:00 do 20:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Jasna Dakić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Zainteresirani volonteri trebaju se javiti do petka, 7. rujna 2018., u 16:00 h na broj telefona 4095 864.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: UNICEF će od sredstava prikupljenih na humanitarnoj utrci Mliječna staza 2018 podržati nabavku opreme za udomiteljske obitelji koje brinu o najmlađoj djeci. Oprema će uključivati nabavku kolica, sjedalica za auto, stolica za hranjenje, krevetića i drugo. Uz opremu, za udomiteljske obitelji će se osigurati i dodatna stručna podrška.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će svojim sudjelovanjem doprinijeti radu UNICEF-a kako bi se osiguralo sretnije odrastanje za svako dijete.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.