Gdje sam?

/'fu:bar/ festival glitch umjetnosti

Četvrti /'fu:bar/ festival glitch umjetnosti (https://fubar.space/) poziva sve zainteresirane za iskustvo rada na nezavisnoj kulturnoj sceni da se pridruže volonterskom timu festivala.

/'fu:bar/ je participativan multimedijski koncept s tematikom greške u novomedijskoj umjetnosti i procesu njezina nastajanja. Sastoji se od artist talk-ova i prezentacija, edukativnih radionica, umjetničkih audio(vizualnih) performansa te izložbe glitch umjetnosti i gostovanja mnogih lokalnih, regionalnih i inozemnih umjetnika/ca i autora/ica koji/e djeluju u području glitch umjetnosti i programiranja.

Festival se održava 6.-12.10.2018., a festivalsko volontiranje realizira se u vremenu prije i tijekom festivala, u prostorima AKC Medika, Pierottijeva 11 (Zagreb, RH). Volonter/ka prema svojim interesima i potrebama festivala - provodi aktivnosti poput: sudjelovanja u pripremi i postavljanju izložbe, ugošćivanja umjetnika/ca (komunikacije i podrške umjetnicima/cama pri njihovom gostovanju u gradu i na festivalu), fotografiranja, snimanja i dokumentacije festivala, komuniciranja, publiciranja fotografija i objavljivanja najava putem društvenih mreža, pomoći u pripremi obroka, informiranja posjetitelja programa, pružanja tehničke podrške u produkciji.

Organizator: Autonomni kulturni centar
Datum početka: 03.10.2018.
Lokacija: Pirerottijeva 11; Medika, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Autonomni kulturni centar
Lokacija projekta:Pirerottijeva 11; Medika, Zagreb
Ciljana skupina: umjetnici/e, glazbenici/e, edukatori/ce, aktivisti/ce, producenti/ce, kustosi/ce, organizatori/ce u kulturi, razvojni/e inženjeri/ke, ...
Ciljani broj volontera:8 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 03.10.2018
Datum završetka:12.10.2018
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 12:00-21:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Dina Karadžić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od volontera očekujemo fleksibilnost, spremnost na rad u izazovnoj organizaciji, pouzdanost, odgovornost i responzivnost, preuzimanje inicijative, poznavanje engleskog jezika i samostalnost u radu. Volonterima/kama mogu postati svi/e punoljetni/e kandidati/kinje.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Rezultati festivala su: - produkcija i distribucija izložbe s djelima digitalne i/ili digitalizirane glitch umjetnosti; - niz besplatnih programskih edukacija; - realizacija multimedijskih performansa; - afirmacija, kulturna razmjena i kulturna mobilnost mlađe generacije autora/ica suvremene "električne" umjetnosti; - umrežavanje i transdisciplinarne suradnje umjetnika/ca, kustosa/ica i programera/ki; - uspostavljena mreža volontera/ki i suradnika/ca s interesom u novim medijima.
Očekivani rezultati za volontere: /'fu:bar/ nudi iskustvo u radu na produkciji novomedijskog festivala, rad u opuštenoj, poticajnoj i zabavnoj atmosferi, stjecanje novih poznanstava.
Komentar organizatora: .

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.