Gdje sam?

Međunarodni festival fotografije Organ Vida

Ovogodišnje deseto po redu izdanje Međunarodnog festivala fotografije Organ Vida održat će se od 10. do 16. rujna 2018., koliko traje festivalski tjedan. Festivalski izložbeni program traje do 30. rujna 2018.

Tijekom dva tjedna uz izložbe Organ Vida organizira zanimljiv program prepun filmskih i fotografskih projekcija na otvorenom, radionica, tematskih predavanja i panela, glazbenog programa te performansa.

Ovogodišnje deseto jubilarno izdanje Festvala posvećeno je ženama, ženskim perspektivama i pitanjima pod nazivom Uključene, aktivne, svjesne – ženske perspektive danas.

Organ Vida neprofitna je organizacija i velik dio uspjeha ovog Festivala leži u entuzijazmu i napornom radu organizacijskog odbora, uz koje nam treba volontersko pojačanje, tj. trebaš nam baš ti! Volontiranje na festivalu Organ Vida savršen je način kako iskusiti festivalski duh, susresti i spojiti se s novim ljudima, angažirati se u području suvremene fotografije i unaprijediti svoje znanje.

Pridruži se našem timu i postani dio vodećeg jugoistočnog europskog fotografskog festivala Organa Vida!

Organizator: Fotografska udruga Organ Vida
Datum početka: 01.09.2018.
Lokacija: Više lokacija, Zagreb, Više lokacija, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Fotografska udruga Organ Vida
Lokacija projekta:Više lokacija, Zagreb, Više lokacija, Zagreb
Ciljana skupina: mladi, zainteresirani za fotografiju i umjetnost
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 01.09.2018
Datum završetka:00.00.0000
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: 10-16
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: volunteers@organvida.com
Web stranica: https://ovmag.org/hr/volonteri2018/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Prijave za volontiranje su otvorene do 15. kolovoza 2018. u ponoć. Požuri i ne prijavljuj se u zadnji tren! Svi prijavljeni o svom će statusu biti obaviješteni do 18. kolovoza 2018. Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktiraj na volunteers@organvida.com!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješna realizacija festivalskih događanja kao što su izložbe, edukativni i diskurzivni program, filmske projekcije te popratni glazbeni program.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri dobivaju — ulaznice za filmske projekcije — festivalske torbe, majice i dodatni festivalski merch — ulaznicu za završni festivalski party — post-festivalski team building — hranu i piće tijekom Festivala — popust na smještaj — genijalno iskustvo i super druženja — priznanje za svoj rad u obliku certifikata i potvrde u volonterskoj knjižici — tvoje ime upisano u službeni festivalski katalog ovisno o zaduženjima

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.