Gdje sam?

One Take Film Festival

One Take Film Festival (OTFF) jedinstveni je međunarodni festival filmova snimljenih u jednom kadru koji se ove godine održava po deveti put u Zagrebu od 19. do 21. listopada u kinu Europa. Festival je pokrenut 2003. godine te na jednom mjestu okuplja kako hrvatske tako i svjetske filmove snimljene u jednom kadru.

Osim glavnog programa, OTFF nudi bogat popratni program, predstavlja filmske škole, svjetske filmske festivale, izložbe fotografija, projekte domaćih i stranih video i multimedijalnih umjetnika, okrugle stolove i filmske radionice.

Savjesni i dinamični kandidati stariji od 18 godina, skloni filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici pozivaju se da odvoje malo slobodnog vremena i pridruže se timu OTFF number 9. Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama Europa i Miller, na festivalskom info pultu, u sektorima popratnih događanja, promocije i press službe.

Prijave volontera primamo do 20 rujna, a angažman bi krenuo od 1. listopada do 22. listopada. Prijave primamo na volunteers@onetakefilmfestival.com.

Organizator: One Take Film Festival
Datum početka: 01.09.2018.
Lokacija: Varšavska ul. 3, Trg žrtava fašizma 14, Zagreb i okolica

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): One Take Film Festival
Lokacija projekta:Varšavska ul. 3, Trg žrtava fašizma 14, Zagreb i okolica
Ciljana skupina: Studenti, zaljubljenici u film
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 01.09.2018
Datum završetka:15.10.2018
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-16; 16-23
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Alisa Erceg
Web stranica: www.onetakefilmfestival.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonteri OTFF-a će imati priliku upoznati i usko surađivati s produkcijom festivala, gledati nove inovativne filmove kako domaće tako i svjetske, asistirati produkciji i naučiti ključne sitnice vezane uz organiziranje i realiziranje kino projekcija, i ostale komponentne koje čine svaki festival.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonterima će biti osigurana hrana i osvježenje; imat će vremena pogledati selekciju festivalskog programa kao i izložbe. Raspored volontiranja će biti izrađen na temelju njihovih mogućnosti i želja (ovisno o broju prijava)
Očekivani rezultati za volontere: Volonterima otvaramo vrata znanja nekih novih tehnika filmskog stvaralaštva. Promoviranje i podrška hrvatskim mladim filmskim djelatnicima i olakšanje rada na festivalu kojemu je glavni cilj ponuditi im nova znanja i susrete sa filmašima iz Hrvatske tako i svijeta.
Komentar organizatora: U što boljem izvršenju volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.