Gdje sam?

27. DHF traži volontere

Dani hrvatskog filma (DHF) tradicionalna su smotra najboljih domaćih kratkih i srednjemetražnih igranih, dokumentarnih, eksperimentalnih, animiranih i namjenskih filmova koja od 1992. na jednom mjestu okuplja hrvatske filmske zvijezde, nudeći i pogled u našu filmsku baštinu te kinematografije drugih zemalja. Uz filmski program, festival donosi i izložbe, okrugle stolove, tribine, promocije knjiga te bogat kulturno-zabavni sadržaj.

Savjesni i dinamični kandidati stariji od 18 godina, skloni filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici pozivaju se da odvoje malo slobodnog vremena i pridruže se timu 27. DHF-a. Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama, u sektorima popratnih događanja, promocije i press službe.

Festival se održava od subote 16. do srijede 20. lipnja 2018. u Kinu Tuškanac, Centru za kulturu Trešnjevka, Parku Stara Trešnjevka, Staroj vojnoj bolnici (Vlaška 87), na Ljetnoj pozornici Tuškanac te Akademiji dramske umjetnosti (Frankopanska 22).

Organizator: Dani hrvatskog filma
Datum početka: 15.06.2018.
Lokacija: Kino Tuškanac, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dani hrvatskog filma
Lokacija projekta:Kino Tuškanac, Zagreb
Ciljana skupina: studenti / zaljubljenici u film i festivale
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 15 volontera)
Datum početka: 15.06.2018
Datum završetka:20.06.2018
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 12 - 18; 18 - 23
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Odnosi s javnošću/marketing
Organizacija rada
Drugo
Kontakt osoba: 098 919 1662
Web stranica: http://danihrvatskogfilma.net/2018/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonterima će biti osigurana hrana i osvježenje; imat će vremena pogledati filmove i selekciju festivalskog programa i raspored volontiranja će biti izrađen na temelju njihovih mogućnosti i želja (ovisno o broju prijava).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Promoviranje i podrška hrvatskim mladim filmskim djelatnicima i olakšanje rada na festivalu kojemu je glavni cilj promocija lokalnih redatelja i filmova.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri DHF-a će imati priliku upoznati i usko surađivati s produkcijom festivala, gledati fantastične filmove novih i mladih redatelja, asistirati produkciji i naučiti ključne sitnice vezane uz organiziranje i realiziranje kino projekcija, asistiranje u press službi i ostale komponentne koje čine svaki festival.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.