Gdje sam?

VolonTIraj za HUManiju zajednicu

Drage volonterke i dragi volonteri,

pomozite nam u poromociji mirenja/medijacije kao umijeća komuniciranja i nenasilnog, izvansudskog rješavanja sukoba!

Organiziramo razne događaje kako bismo upoznali zainteresirane o mirenju, komunikacijskim, pregovaračkim vještinama te srodnim područjima, poput prava i psihologije. Kako građani još uvijek nisu dovoljno upoznati s prednostima medijacije i radom HUM-a, pozivamo vas da se pridružite našem volonterskom timu!

Od pomoći bi nam bila jedna osoba koja bi svojim doprinosom omogućila da se ovjekovječe naše aktivnosti te ih objavila na društvenim mrežama (zadaci: snimanje aktivnosti kamerom i nakon tog u uredu HUM-a obrada/rezanje po dogovoru, objava na društvenim mrežama).

Osim toga, kako je u Europi i SAD-u mirenje rasprostranjeno, bilo bi nam od pomoći da netko stavi hrvatske titlove na videe na engeslom jeziku, jer na taj način već postojeće videe možemo objavljivati i doprijeti do široke publike.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti!

Za sva dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju. 

Organizator: Hrvatska udruga za mirenje
Datum početka: 15.05.2018.
Lokacija: Teslina 1, HUM, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatska udruga za mirenje
Lokacija projekta:Teslina 1, HUM, Zagreb
Ciljana skupina: studenti/osobe koje imaju znanja/iskustva sa snimanjem videokamerom i titlanjem
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 15.05.2018
Datum završetka:01.11.2018
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru i potrebi( 5-6 tjedno)
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica, Programiranje, Druga znanja u radu na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn: Web dizajn, Grafički dizajn, Dizajn drugo
Posebni zahtjevi: znanje o snimanju kamerom, znanje o titlovanju
Kontakt osoba: Suzana Fugaj
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Imamo već svoj volonterski tim, jer nam se studenti sami javljaju, no kako imamo studente/ice većinom pravne struke, od iznimne bi nam pomoći bile osobe koje se malo razumiju/bave tehničkim/informatičkim znanjima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kako HUM u prošloj godini bilježi 50 posto više pristiglih prijedloga za mirenje u vrijeme Tjedna mirenja (koji događaj je jedini medijski popraćen, i u kojem je svim zainteresiranima omogućeno provođenje mirenja bez naknade) u usporedbi s cijelom godinom, vjerujemo da građanima nedostaje informacija o mirenju i radu HUM-a te smatramo kako bi više osoba saznalo za mogućnosti nenasilnog i izvansudskog rješavanja sukoba/sporova te se upoznalo s mirenjem i izmiriteljskim vještinama te posjećivalo besplatne događaje koje organiziramo na mjesečnoj bazi na kojima mogu naučiti više o uvažavanju različitosti, komunikacijskim i pregovaračkim vještinama te prevenciji sukoba.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri/ke će imati priliku sudjelovati besplatno na svim događanjima (predavanjima i radionicama), upoznati se s radom udruge, naučiti više o mirenju/medijaciji te poboljšati svoje komunikacijske i pregovaračke vještine.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.