Gdje sam?

ZAGREB QUEER FESTIVAL 2018.

U svibnju 2018. nastavljamo s izvedbenim programom Queer Zagreb Sezone koji je podijeljen u dva izvedbena programska bloka – jedan posvećen međunarodnom programu, a drugi posvećen domaćem i regionalnom programu. Prvi programski blok održat će se od 15. do 19. svibnja 2018. i ugostit će umjetnike i umjetnice iz SAD-a, Indije, Filipina, Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Queer Zagreb daje šansu svima da svojim volonterskim radom daju doprinos u područjima koja ih najviše zanimaju: PR, poslovi produkcije, vođenje blagajne, prevođenje, vođenje brige o umjetnicama i slično.

Stoga, ako govorite engleski, njemački, francuski, hindski, slovenski, poljski i ako ne govorite, a želite sudjelovati, pridružite se našem organizacijskom timu, uživajte u predstavama, upoznajte mnoge umjetnike na Queer Zagreb Festivalu!

Prijave šaljite na e-mail: udrugadomino.marketing@gmail.com

Organizator: domino
Datum početka: 15.05.2018.
Lokacija: ZPC, Ilica 10, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:ZPC, Ilica 10, Zagreb
Ciljana skupina: posjetitelji festivala, umjetnici
Ciljani broj volontera:25 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 15.05.2018
Datum završetka:19.05.2018
Broj sati: 15
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 10 do 22 sati
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski, Drugi jezici
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Organizacija rada
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Franjo Marinic
Web stranica: https://thisisadominoproject.org/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: U iduća dva tjedna, potreba za volonterima neće biti prevelika, ali od 15. do 19. 5. voljeli bismo imati vaš puni angažmana, naravno sve u granicama mogućnosti (slobodnog vremena i volje).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetana realizacija festivala sa visokom razinom kvalitete produkcije za izvođače i gledaoce.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravni doticaj sa organizatorima i izvođačima, te šansa da samostalno vode jedan od segmenata festivala kao što su blagajna, garderoba, opća produkcija i drugo.
Komentar organizatora: Cijeli tim festivala unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocjenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.