Gdje sam?

FAKI - Festival alternativnog kazališnog izričaja

Festival alternativnog kazališnog izričaja – FAKI međunarodni je susret umjetnika/ca i skupina koje djeluju izvan institucionaliziranih komercijalnih kazališta, a pokazuju kvalitetan umjetnički doseg te potiču mlade izvođače/ice na što osebujniji izričaj. Ova vrlo uopćena koncepcija u praksi znači da je FAKI festival alternativnog teatra, uličnog teatra, performansa, off i low budget teatra. FAKI je centralno mjesto koje nudi pregled inovativne, kritičke i nezavisne, međunarodne izvedbene scene koju održavaju putujući umjetnici i družine, estetike i poetike koje svojom originalnošću i istraživačkom eksperimentalnošću generiraju univerzalne egzistencijalne spektakle i izvedbe.

Volontiranje je potrebno nekoliko sati dnevno u popodnevnim i večernjim satima.

Volonter/volonterka bi provodio/la aktivnosti poput: sudjelovanje u pripremi i postavljanju scene, domaćinstvo umjetnika – komunikacija i pomoć umjetnicima pri njihovom gostovanju na festivalu , fotografiranje i dokumentacija rada, postavljanje fotografija i komunikacija putem društvenih mreža, pomoć u pripremi obroka, informiranje publike na izvedbama.

Faki se održava u dva dijela: rezidencijalni od 1.-22.05 i festivalski od 22.-27.05

Organizator: Autonomni kulturni centar
Datum početka: 01.05.2018.
Lokacija: Pierottijeva 11; Medika, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Autonomni kulturni centar
Lokacija projekta:Pierottijeva 11; Medika, Zagreb
Ciljana skupina: mladi, studenti/ce umjetničkih akademija, humanističkih znanosti i sl; srednjoškolci i srednjoškolke; šire publika koja ne spada u skupinu mladih
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 11 volontera)
Datum početka: 01.05.2018
Datum završetka:27.05.2018
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 11-15 i 16 -22.30
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Posebni zahtjevi: interes za kulturu i umjetnost
Kontakt osoba: sanja burlović
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: volonterski rad odvije se u prostoru udruge. Tokom rezidencijalnog dijela festivala od 1-22.05. nije potreban intenzivan i svakodnevan rad, kao tokom samog festivala.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: realiziran FAKI festival, održano 15 izvedbi kazališnih predstava, snimljeni i fotografirani materijali za arhivu i društvene mreže, obaviještena publika o festivalu i događanjima tijekom festivala putem društvenih mreža, realizirana tehnička produkcija i domaćinstvo gostiju festivala.
Očekivani rezultati za volontere: usavršavanje znanja i stjecanje iskustva iz produkcije kulturnih događanja, naročito festivala, usavršavanje vještina community managementa, usavršavanje znanja iz tehničke produkcije (dizajn svjetla, ton) za kazališne programe, stjecanje iskustva iz kulturnog managemneta kroz asistenciju na festivalu

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.