Gdje sam?

ASISTENT/ICA U PROVEDBI EU PROJEKTA

Želiš naučiti osnove upravljanja projektima (provedba, izvještavanje, evaluacija)? Želiš usavršiti organizacijske sposobnosti? Poboljšati komunikacijske vještine te surađivati s medijima?

Javi nam se i pomogni u provedbi projektnih aktivnosti EU projekta „Na valovima volonterstva – infrastruktura za snažne i povezane zajednice“

Aktivnosti volontera: 

  •  pomoć u radu s korisnicima u projektu (lokalni volonterski centri, organizacije civilnog društva i javne ustanove iz područja zdravstva i socijalne skrbi)
  •  pomoć pri evaluaciji provedenih aktivnosti (npr. unos i obrada evaluacijskih upitnika)
  •  pomoć pri izvještavanju (kvartalni i ostali izvještaji)
  •  pomoć s promotivnim aktivnostima (rad s Facebookom, web stranicom, press clipping)
  •  pomoć u organizaciji pojedinih projektnih aktivnosti (pomoć pri organizaciji edukacija i drugih događanja u projektu)

Volonterske aktivnosti se uglavnom odvijaju u uredu VCZ-a, a prema potrebi na terenu ukoliko se organiziraju volonterske akcije, radionice, promoicija i drugo. 

ZA PRIJAVU POTREBNO JE POSLATI CV I MOTIVACIJSKO PISMO. 


Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 01.03.2018.
Lokacija: Ilica 29, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Ilica 29, Zagreb
Ciljana skupina: volonterski centri, organizacije civilnog društva, javne ustanove iz područja zdravstva i socijalne skrbi
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 17 volontera)
Datum početka: 01.03.2018
Datum završetka:31.12.2018
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: prema dogovor; od 4 do 6 sati 2 puta tjedno
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)

odgovornost, prilagodljivost, preciznost, želja i spremnost za usvajanjem znanja
Kontakt osoba: Mateja Medlobi; projekti@vcz.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Rad volontera/ke prati koordinatorica volontera. Za procjenu evaluaciju rada volontera/ke koristit će se metoda samoprocjene te mentorski sastanci (održavat će se na mjesečnoj bazi te prema dogovoru). Rad volontera prate, podržavaju i procjenjuju članovi projektnog tima te koordinator volontera iz VCZ-a. Praćenje i razvoj kompetencija će se posebno pratiti s ciljem izdavanja potvrde.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonter/ka će pomagati u provedbi projektnih aktivnosti EU projekta „Na valovima volonterstva – infrastruktura za snažne i povezane zajednice“ čime će doprinijeti uspješnoj provedbi projekta kao i razvoju izgradnji društva u kojem volonterstvo predstavlja pokretačku snagu aktivnih, odgovornih i humanih zajednica.
Očekivani rezultati za volontere: Volonter/ka će tijekom volontiranja: • naučiti osnove upravljanja projektima (provedba, izvještavanje, evaluacija) • usavršiti organizacijske sposobnosti • poboljšati komunikacijske vještine te surađivati s medijima. Volonteru/ki nudimo: podršku i učenje u cijelom tijeku volontiranja, mogućnost profesionalnog razvoja kroz sudjelovanje na projektnim aktivnostima te provedbu zahtjevnog i izazovnog projekta i potvrdu o volontiranju / preporuku / potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.