Gdje sam?

Provedba sustavnog treninga

Boćarski klub OSI DDZ " Željko Klepač "- URIHO svake srijede provodi sustavne i redovite treninge članova kluba. Kako je većina sportaša s invaliditetom u kolicima tj. boluju od mišične distrofije neophodno nam je pomoć cijenjenih volontera.

Pomoć se sastoji od podizanja boća igračima tijekom igre, provedbe metodike i realizacije zadanih vježbi treninga do okrijepe. Vjerujem da ćemo naići na Vaš odaziv u realizaciji ovog projekta.

Boćarski klub od 2016. provodi svoje treninge 2x tjedno na dvije različite lokacije. Osim srijedom u Prečkom, treninge održavamo i subotom od 16-19 sati u sportskoj dvorani OŠ " Mate Lovrak " u Dubravi (Aleja Blaža Jurišića 13). Molimo zainteresirane volontere s tog područja da se jave na projekt provedbe treninga subotom. 

Organizator: Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Datum početka: 30.01.2018.
Lokacija: Prečko 2a, Aleja Blaža Jurišića 13, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Boćarski klub društva distrofičara Zagreb "Željko Klepač"- URIHO
Lokacija projekta:Prečko 2a, Aleja Blaža Jurišića 13, Zagreb
Ciljana skupina: sportaši s invaliditetom
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 30.01.2018
Datum završetka:30.06.2018
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: 13-16 sati, 16-19 sati
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Kontakt osoba: Željko Jarić-Pavičić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Molim one osobe koje se prijave na ovaj projekt, da ga shvate ozbiljno. Naime, nailazimo na konstantne probleme u smislu da se volonteri prijave, te nakon par treninga odostanu. Bez Vaše pomoći nismo u mogućnosti provoditi realizaciju aktivnosti samog treninga. Hvala na razumijevanju ovog apela.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kroz samo provođenje samih aktivnosti treninga, korisnicima tj. klubu se pruža mogućnost lakše provedbe. Ujedno su to kvalitetnije sustavne pripreme za natjecanja na državnom prvenstvu u boći.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri dobivaju nova saznanja u radu sa sportašima s invaliditetom, obogaćuju svoj život i stjeću nove percepcije o invaliditetu u svakodnevici.
Komentar organizatora: Volonteri su neizostavni dio naše svakodnevice.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.