Gdje sam?

Čitanje zvučnih časopisa u studijima Hrvatske knjižnice za slijepe

Hrvatska knjižnica za slijepe već preko pedeset godina pruža usluge svim osobama koje iz nekog razloga ne mogu čitati standardni tisak.
Knjižnica sama proizvodi svoj fond zvučnih i brajevih knjiga. U studijima za snimanje zvučnih knjiga se snimaju i časopise.

Zbog ograničenog budžeta s jedne strane i odluke da nastavimo snimati za naše korisnike istim tempom, pojavila se potreba za volonterskim radom. Trebaju nam dakle u konačnici dva spikera-volontera do kojih bi došli kroz audiciju na koju bi se javilo više zainteresiranih. Potrebe za snimanje časopisa su na tjednoj ili dvotjednoj bazi, ukupan mjesečni rad volontera bi bio oko 15 sati.

Za sve točnije informacije, javite se Ljerki Dinjar 01 64 44 046, ljerka.dinjar@hkzasl.hr

Organizator: Hrvatska knjižnica za slijepe
Datum početka: 01.02.2018.
Lokacija: Šenoina 34, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatska knjižnica za slijepe
Lokacija projekta:Šenoina 34, Zagreb
Ciljana skupina: Korisnici Hrvatske knjižnice za slijepe
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 01.02.2018
Datum završetka:31.12.2018
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 10-14h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika

ugodan glas, postojana dikcija, poznavanje standardnog hrvatskog jezika u govoru i pisanju, tečnost u čitanju na glas, čitanje prima vista
Kontakt osoba: Ljerka Dinjar
Web stranica: www.hkzasl.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Čitanje se odvija po potrebi i prema tempu izlaženja zvučnih časopisa. Preduvjeti su posebno navedeni u rubrici Potrebna znanja i vještine.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Održana kvaliteta i frekventnost izlaženja zvučnih časopisa namijenjenih populaciji korisnika Hrvatske knjižnice za slijepe.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će biti u prilici izvježbati vještinu tečnog čitanja na glas, također će surađivati sa slijepim osobama i upoznati se sa specifičnim radom Hrvatske knjižnice za slijepe.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.