Gdje sam?

Sounded Bodies festivalu

"Zvučao Tijela" je međunarodni nastup festival koji predstavlja radove s naglaskom na korištenju glas / zvuk i njegov odnos s tijelom / tjelesnosti. Uspiješno prvo izdanje festivala održano je u listopadu 2014., te je dokazalo da koncept koji je na pravi pogled jednastavan na publiku dijeluje izuzetno prijemčljivo. U sklopu festivala ove godine nastupaju i radionice vode s izvođačima iz Australije, Njemačke, Nizozemske i Kanade, te i neki domaći umjetnici.

Festival je koncipiran da tijekom prijepodneva i ranijih popodnevnih sati u Zagrebačkom plesnom centru održavaju se radionice sa domaćim i međunarodnim umjetnicima dok su večernji termini predviđeni za izvedbe.

Volontersko sudjelovanje nužno je kako bismo postigli atmosferu zajedništva publike, volontera, organizatora i umjetnika koje se trudimo njegovati i koje smo uspjeli postići na prvom izdanju festivala.

Volonterima osiguravamo stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, iz svog 15 godišnjeg iskustva. Također svatko od volontera dobiti će „svog umjetnika“ ili izvedbe za koju će uz naše stručno vodstvo biti odgovoran.

Organizator: domino
Datum početka: 24.09.2017.
Lokacija: Zagrebački plesni centra, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:Zagrebački plesni centra, Zagreb
Ciljana skupina: posjetitelji festivala, umjetnici
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 24.09.2017
Datum završetka:01.10.2017
Broj sati: 12
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 10 do 22 sata
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: -
Kontakt osoba: Miran Jurić
Web stranica: udrugadomino.marketing@gmail.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonterima koji se žele baviti produkcijskim poslovima i organizacijom kulturnih događanja pruža se prilika da ostanu u vezi s udrugom, te da volontiraju i u ostalim programima koje udruga tijekom godine organizira (u prosjeku oko 300 događanja godišnje).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetano održavanja festivalskog programa za posjetitelje i izvođače.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravan doticaj s organizatorima, te međunarodni i domaćim izvođačima. Prilika da samostalno vode jedan od segmenata festivala: blagajna,ulaznice i slično, te specifična znanja o produkciji i PR-u.
Komentar organizatora: Cijeli tim festivala unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocjenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.