Gdje sam?

Prijevod priručnika o volontiranju zaposlenika

Pomozi priručniku o volontiranju zaposlenika da progovori hrvatski!    
Daj mali, ali bitan prilog razvoju ovog oblika volontiranja u Hrvatskoj.

VCZ od 2016. godine razvija jedan od novijih oblika volontiranja u Hrvatskoj - korporativno volontiranje odnosno volontiranje zaposlenika. Vjerujemo da kroz susret zaposlenika iz privatnog sektora i organizacija civilnog društva možemo osigurati prenošenje vrijednih i potrebnih resursa koji manjkaju civilnom društvu te ujedno pomoći zaposlenicima različitih tvrtki da osiguraju vrijeme za svoje volonterske aktivnosti u zajednici.

Kako se radi o još poprilično nepoznatom načinu volontiranja kod nas, od velike su koristi različiti resursi poput ''kuharica'' koje vode tvrtke u pokretanju ovakvih programa. Jedna od njih je i Radna bilježnica Europskog volonterskog centra i Europske mreže volontiranja zaposlenika.

Priručnik postoji na engleskom jeziku no voljeli bismo ga učiniti dostupnim i na hrvatskom. Zato nam treba jedna pametna glava koja se voli izražavati na oba jezika, za točan, poticajan i zanimljiv prijevod! Radi se o 10 stranica teksta (s dosta ''radnog'' prostora između).

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 08.09.2017.
Lokacija: rad od doma, rad od doma

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:rad od doma, rad od doma
Ciljana skupina: Zaposlenici tvrtki (potencijalni volonteri) i svi korisnici njihovih volonterskih aktivnosti
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 08.09.2017
Datum završetka:30.09.2017
Broj sati: 12
Učestalost: godišnje
Od - do: vlastiti odabir
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Kontakt osoba: Ivana Kordić, ivanak@vcz.hr
Web stranica: http://korporativnovolontiranje.vcz.hr/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Ukoliko volonter/ka bude zainteresiran/a za upoznavanje s volontiranjem zaposlenika iz prve ruke možemo osigurati i sudjelovanje na jednoj od narednih volonterskih akcija neke od zagrebačkih tvrtki.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Dostupniji resursi za razvoj volontiranja zaposlenika u hrvatskom društvenom kontekstu, koji će sigurno poslužiti kao vodič i dodatni poticaj djelatnicima koji djeluju kao ambasadori volontiranja u svojim poslovnim organizacijama.
Očekivani rezultati za volontere: Brušenje prevoditeljskih vještina i usvajanje terminologije vezene uz volontiranje općenito te volontiranje zaposlenika posebno.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.