Gdje sam?

Slatki servis (šk. god. 2017/2018)- pomoćnica/k koordinatora volontera

Pomoćnik koordinatora volontera

– volonterski program Slatki servis; individualna podrška djeci oboljeloj od dijabetesa tipa 1 na području Zagreba i okolice tijekom šk. god. 2017/2018.

Mlada smo organizacija koju vodi nekoliko entuzijasta, a pokrećemo drugu godinu programa podrške djeci oboljeloj od dijabetesa tipa 1 i trebamo pomoć.
Trebamo pomoć u uključivanju, organizaciji, usmjeravanju i praćenju rada do dvadeset novih volontera u program Slatki servis. 

Program sufinancira Ministarstvo zdravstva i Grad Zagreb no odobrena sredstva ne pokrivaju sve aktivnosti i pozicije. Stoga tražimo pomoćnika koordinatora volontera - odgovornu osobu s komunikacijskim i organizacijskim vještinama, koji ima mogućnost raditi od kuće, polaziti edukacije koju prolaze volonteri koji će pružati direktnu podršku djeci i po potrebi dolaziti na sastanke. Opseg zadataka u okviru volonterske pozicije dogovorit će se s koordinatoricom volontera ovisno o potrebama i vašem vremenu koji možete pokloniti.

Budite i vi dio programa Slatki servis! Veselimo se suradnji.

Opis posla i Prijavnicu pronađite na linku 

Organizator: Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Datum početka: 01.09.2017.
Lokacija: Zagreb i okolica, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Lokacija projekta:Zagreb i okolica, Zagreb
Ciljana skupina: djeca oboljela od dijabetesa tipa 1 okvirno 5-11 godina
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 01.09.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno
Od - do: prema potrebi-dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Posebni zahtjevi: mogućnost rada od kuće
Kontakt osoba: Zrinka Babić
Web stranica: http://www.3ludruga.hr/slatki-servis/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Prijave su otvorene. Za uključene volontere edukacije su obvezne i planirano će se održavati tri vikenda od 30. rujna do 15. listopada u Španskom i u Ilici 48 okvirno od 9 do 16 sati. Ovo je druga godina provođenja programa Slatki servis, reakcije stručnih suradnika, obitelji i volontera do sada su redom pozitivne i veselimo se nastavku i rastu u suradnji s vama! Prije slanja prijave molimo pročitajte Opis posla objavljen na http://www.3ludruga.hr/slatki-servis/
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Za organizaciju pomoć u svrhu kvalitetnije organizacije i provođenja volonterskog programa, zadovoljstvo svih volontera uključenih u projekt Slatki servis, uspješno vođenje evidencije i izvještavanje, ostvarenje ciljeva programa. Za korisnike visoka kvaliteta usluge/podrške i zadovoljstvo.
Očekivani rezultati za volontere: Kroz program obvezne edukacije volonteri stiču pedagoške vještine, socijalne vještine - suradnja s roditeljima, odgojno-obrazovnim ustanovama i djetetom, podrška djeci u učenju i ponašanju, vještine učinkovite komunikacije, znanje o dijabetesu tipa 1 – medicinski, psihološki, nutritivno i iskustveno, zdrave životne navike i matematičke vještine. Volonteri najviše uče kroz iskustvo rada i imaju priliku primjeniti specifična znanja/vještine koje već posjeduju.
Komentar organizatora: Uzbuđeni smo zbog novog početka (druge godine) ovog vrijednog programa. Veselimo se vašim prijavama i svemu što slijedi nakon toga. Hvala vam!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.