Gdje sam?

"TOGETHER IS BETTER" KAMP

Cilj kampa je obogatiti ponudu kvalitetnih aktivnosti za štičenike Dječjeg doma te doprinijeti njihovom osobnom rastu i razvoju kroz povezivanje s internacionalnim volonterima i lokalnom zajednicom.

Za vrijeme trajanja projekta štićenici doma dobit će priliku sudjelovati u radionicama edukativno zabavnog karaktera kroz koje će razviti sposobnost osmišljavanja vlastitog slobodnog vremena, socijalne i komunikacijske vještine te usvojiti vrijednosti interkulturalne komunikacije, međunarodnih prijateljstva i afirmativnog ponašanja.

Volonteri će raditi sa štićenicima doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, u dobi od 10 do 18 godina.


Minimalna dob volontera je 20 godina! 

Svi volonteri bit će zaduženi za pripremu i održavanje radionica, podizanje svijesti o volonterstvu i društvenoj solidarnosti unutar lokalne zajednice te pripremu završnog zajedničkog izlaganja na kojem ćemo svim zainteresiranima pokazati rezultate zajedničkog rada u sklopu “Together is better” kampa.


Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 18.06.2017.
Lokacija: Selska 132, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Selska 132, Zagreb
Ciljana skupina: štićenici dječjeg doma
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 18.06.2017
Datum završetka:30.06.2017
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: ovisno o aktivnostima
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Kontakt osoba: Mia Škurla, 099 287 1877, mia.skurla@gmail.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonterima će biti osiguran smještaj i obroci tijekom trajanja projekta. Potrebno je barem osnovno znanje engleskog jezika radi sporazumijevanj, te volonter mora imati minimalno 20 godina. Aktivnosti projekta će se odvijati u Dječjem domu A.G. Matoš, na otvorenom, te će biti održan minimalno jedan izlet.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Štićenici doma će dobiti niz kvalitetnih aktivnosti te će poboljšati svoj osobni rast i razvoj kroz povezivanje s internacionalnim volonterima i lokalnom zajednicom.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će dobiti priliku obogatiti ponudu kvalitetnih aktivnosti za štičenike Dječjeg doma te doprinijeti njihovom osobnom rastu i razvoju kroz povezivanje s drugim internacionalnim volonterima i lokalnom zajednicom.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.