Gdje sam?

Promocija skloništa i savjetovališta za žene Autonomne ženske kuće Zagreb

Autonomna ženska kuća Zagreb (AŽKZ) traži volonterke i volontere za dijeljenje informativnih letaka primarno na području Zagrabačke županije, te distribuciju informativnih letaka po knjižnicama, kulturnim centrima i drugim institucijama.

Pomozite nam informirati građanke i građane o problemu partnerskog nasilja nad ženama, dostupnoj pomoći za žene i njihovu djecu te mogućnosti financiranja rada AŽKZ.

Molimo Vas da se ne prijavljujete ako ste se istovremeno prijavili drugdje a mi smo vam samo rezervna opcija, ako zapravo nemate slobodnog vremena ili ako nemate strpljenja vezano za započinjanje suradnje. Imajte na umu da vaša prijava nije jedina, da je proces selekcije i komunikacije s potencijalnim volonterima/kama zahtjevan, a mi nemamo financijska sredstva za zapošljavanje osobe koja bi radila isključivo na komunikaciji s vama. Hvala na razumijevanju.


Organizator: Autonomna ženska kuća Zagreb - žene protiv nasilja nad ženama
Datum početka: 12.06.2017.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Autonomna ženska kuća Zagreb - žene protiv nasilja nad ženama
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Građani i građanke
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 12.06.2017
Datum završetka:24.12.2017
Broj sati: 12
Učestalost: mjesečno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: Senzibilitet za problematiku nasilja nad ženama. Punoljetnost volonterki i volontera zbog specifičnosti radnih zadataka
Kontakt osoba: Milena Beader
Web stranica: http://azkz.net/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od volonteki i volontera tražimo da odgovorno pristupe poslu i da mogu odraditi barem 36 sati godišnje.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo povećati vidljivost rada AŽKZ, podići svijest građanki i građana o problemu partnerskog nasilja nad ženama te omogućiti ženama informacije o radu savjetovališta i skloništa.
Očekivani rezultati za volontere: Volonterke i volonteri mogu očekivati društveno koristan rad, unapređivanje komunikacijskih znanja i vještina, upoznavanje s radom AŽKZ.
Komentar organizatora: Prije početka rada, volonterke i volonteri proći će edukaciju u trajanju od dva sata o problematici partnerskog nasilja, radu AŽKZ i načinu sprovođenja aktivnosti.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.