Gdje sam?

Podrška u logistici i pakiranju padobrana na aerodromu

 Aeroklub SLOBODAN PAD djeluje u području promicanja, razvoja i unapređenja padobranstva te postizanja vrhunskih rezultata i jedinstvenih pothvata u padobranstvu. Aktivnosti našeg kluba su padobranski tandem skokovi, škola padobranstva, letenje u zračnom tunelu kao i sportsko rekreativno skakanje.

U sklopu vikend događanja tandem skokova koje klub organizira u Zagrebu, Zagorju, Istri, Dalmaciji, Lici i Slavoniji klub traži volontere za podršku djelatnicima i članovima kluba u logistici i pakiranju padobrana na aerodromu.

Odobreni volonteri će o trošku kluba biti obavezni proći tečaj pakiranja padobrana u trajanju jednog radnog dana te će biti obavezni potpisati ugovor o volontiranju.

Broj sati i događanja na kojima će volonteri sudjelovati bit će unaprijed dogovorena s volonterima sukladno njihovoj dostupnosti.

Za sve upite molimo volontere da se obrate na 091 429 09 26 (uključujući viber i whatsapp).


Organizator: AEROKLUB SLOBODAN PAD
Datum početka: 01.06.2017.
Lokacija: Martićeva 67, 4. kat, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): AEROKLUB SLOBODAN PAD
Lokacija projekta:Martićeva 67, 4. kat, Zagreb
Ciljana skupina: šira javnost (nacionalno i međunarodno)
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 01.06.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 8
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Organizacija rada
Inženjering
Sport
Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)

određena razina tehničke kulture
Kontakt osoba: Darko Tupek
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Od volontera se očekuje spremnost na angažman vikendom i putovanja u sklopu klupskih aktivnosti unutar Hrvatske i inozemstva. Kao nagradu za volonterski angažman Aeroklub SLOBODAN PAD će volonterima ponuditi panoramski let zrakoplovom na jednoj od lokacija na kojima se provode klupske aktivnosti (Zagreb, Zagorje, Slavonija, Lika, Istra, Dalmacija) kao i mogućnost početnog tečaja padobranstva i polaganja padobranske dozvole te mogućnost tandem skoka. Za sve upite molimo volontere da se obrate na 091 429 09 26 (uključujući viber i whatsapp).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kvalitetna i pravovremena organizacija i priprema aktivnosti, što će dugoročno pridonijeti i profesionalnom imidžu kluba.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će dobiti priliku iskoristiti ili steći znanja i vještine u okruženju bogatom adrenalinom, i generalno upoznati područje padobranstva i djelovanja kluba. Volonteri će dobiti edukaciju vezanu za pakiranje i održavanje padobrana te nakon uspješnog savladavanja mogućnost daljnjeg uključivanja u rad kluba.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.