Gdje sam?

26. DHF traži volontere

Traže se ljubitelji sedme umjetnosti koji žele steći iskustvo u organizaciji festivala.
Imate više od 18 godina, volite filmove, zadnje dane proljeća i festivalska uzbuđenja? Ukoliko ste još k tome savjesni i praktični, željni novih iskustava i spremni dio svog slobodnog vremena odvojiti za jednu od najstarijih filmskih manifestacija u Hrvatskoj, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na 26. izdanju Dana hrvatskog filma.

Dani hrvatskog filma održat će se od petka do utorka, 16. do 20. lipnja, u kinu Tuškanac, na Ljetnoj pozornici Tuškanac, Centru za kulturu Trešnjevka i u Parku Stara Trešnjevka.

Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama, u sektorima popratnih događanja, promocije i press službe.

Kako biste se prijavili potrebno je poslati biografiju i kratko motivacijsko pismo uz dodatne napomene o željenom sektoru i terminima raspoloživosti na e-mail volonteri@danihrvatskogfilma.net.

Natječaj je otvoren do 4. lipnja, a svi prijavljeni bit će obaviješteni o rezultatima do 5. lipnja.

Organizator: Dani hrvatskog filma
Datum početka: 15.06.2017.
Lokacija: Nova ves 18 / III, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dani hrvatskog filma
Lokacija projekta:Nova ves 18 / III, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 15.06.2017
Datum završetka:20.06.2017
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 9 do 23h (u smjenama)
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: 0989191662
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Rad volontera će biti organiziran u smjenama po 6h i to minimalno 2 ili više volontera po smjeni (ovisno o količini posla, lokaciji itd). Bitno nam je da nam kažete jeste li već negdje volontirali i imate li posebnu želju za neki rad.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ugodna i opuštena suradnja, zadovoljni gosti festivala, publika i volonteri. Ključno nam je dobro raspoloženje svih prisutnih na festivalu, dobra organizacija i dobro obavljen posao.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri DHF-a će imati priliku usko surađivati s organizacijom filmskog festivala, vidjeti kako se neke stvari rade, što je sve potrebno za određeni posao, te će imati priliku pitati i saznati sve što ih zanima. Steći će znanje o vođenju kino dvorane, rasporedu gostiju, brizi o tome da svatko nađe svoje mjesto i bude upućen gdje god je potrebno na vrijeme.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.