Gdje sam?

Uređenje okoliša prihvatilišta za azilante i migrante Porin

U "Društvu Afrikanaca u Hrvatskoj" pokrenuli smo novi projekt pod nazivom " I Care Project - I care for: my community, my life, my health, my environment".

Kako bi što brže i bolje očistili okoliš prihvatilišta i pružili lijep boravak korisnicima prihvatilišta potrebna nam je pomoć volontera koji bi zajedno sa već uključenim članovima udruge i prihvatilišta kupili smeće, kosili travu, odnosili i sortirali otpad, te educirali korisnike prihvatilišta o higijeni i čistoći.

Volonteri se mogu uključiti u jednu od tri smjene u kojima se projekt provodi (može se dolaziti i u sve tri smjene po želji i mogućnostima volontera): 

  • Pondeljkom od 10:00h do 12:00h
  • Srijedom od 17:00h do 19:00h 
  • Petkom od 10:00h do 12:00h

Ukoliko ste zainteresirani i želite doprinjeti kvalitetnijem životu korisnika prihvatilišta javite nam se na e-mail: societyofafricans@gmail.com

PRIJAVE SU MOGUĆE TIJEKOM CIJELOG TRAJANJA PROJEKTA ( do 31.12.) 

Više slika iz projekta možete pogledati ovdje.


Organizator: Društvo Afrikanaca u Hrvatskoj
Datum početka: 20.05.2017.
Lokacija: Sarajevska cesta 41, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Društvo Afrikanaca u Hrvatskoj
Lokacija projekta:Sarajevska cesta 41, Zagreb
Ciljana skupina: korisnici prihvatilišta Porin
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 20.05.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno, mjesečno, godišnje
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: spremnost na fizički rad
Kontakt osoba: Mija Rakarić; societyofafricans@gmail.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Sva oprema, poput rukavica, maski za lice, metli, lopata, vreća za smeće i ostalog, će biti osigurana od strane organizatora. Također, volonteri će raditi uz korisnike prihvatilišta, no uz njih će uvijek biti jedan od članova organizatora kao podrška. S obzirom da neki od uključenih članova imaju auto ponekad će biti moguće organizirati prijevoz volonterima za koje je to potrebno.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Bolja kvaliteta života korisnika prihvatilišta za azilante i migrante Porin. Poboljšana higijena i čistoća.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje sa različitim ljudima i kulturama, doprinos stvaranju boljih životnih uvjeta korisnika, doprinos čišćem okolišu i očuvanju okoliša, prilika da nauče kako pravilno razvrstati otpad ( pogotovo hranu)...

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.