Gdje sam?

Tehničko/stolarska radionica za odrasle u Prihvatilištu za tražitelje međunarodne zaštite Zagreb

Služba za zaštitu migranata HCK provodi mnogobrojne aktivnosti sa tražiteljima azila i osobama pod međunarodnom zaštitom u Prihvatilištu za tražitelje međunarodne zaštite Zagreb  kako bi im olakšali socijalizaciju, prilagodbu na novu životnu sredinu.

U Prihvatilištu osim niza aktivnosti Hrvatski Crveni križ pokušava stvoriti poticajno okruženje za sve prisutne kako bi vrijeme koje provode tamo proveli na što kvalitetniji način. Uz niz drugih aktivnosti, osobe iz Prihvatilišta mogu sudjelovati i u tehničko/stolarskoj radionici za odrasle osobe. Traže se volonteri koji bi u radionici sa osobama iz Prihvatilišta izrađivati neke stvari ili popraviti nešto, ali i upoznati se s različitim tehnikama rada i materijalima.


Organizator: Hrvatski Crveni križ
Datum početka: 15.05.2017.
Lokacija: Sarajevska cesta 41, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski Crveni križ
Lokacija projekta:Sarajevska cesta 41, Zagreb
Ciljana skupina: tražitelji azila, azilanti, osobe pod međunarodnom zaštitom
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 15.05.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: fleksibilno
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: mirela.jozic@hck.hr, dino.jakopinec@hck.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Ova aktivnost bi se provodila 3 puta tjedno(ponedjeljak,srijeda i petak) ali volonteri mogu sudjelovati sukladno vlastitim mogućnostima (npr. 1 tjedno)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonterskim doprinosim Hrvatski Crveni križ će ojačati vlastite kapacitete i biti u mogućnosti pružiti veći broj i kvalitetniju uslugu korisnicima. Korisnici će imati priliku steći i svladati neke nove vještine koje su korisne u svakodnevnom životu ali i izraziti se.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje s novim običajima i kulturama, usavršavanje vještina, iskustvo praktičnog rada, upoznavanje s radom humanitarne organizacije, mogućnost sudjelovanja na treninzima i edukacijama Hrvatskog Crvenog križa, mogućnost uključivanja u ostale aktivnosti Hrvatskog Crvenog križa, upoznavanje sa djelovanjem humanitarne organizacije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.