Gdje sam?

Volonterke u teretani u Prihvatilištu za tražitelje međunarodne zaštite Zagreb

Služba za zaštitu migranata Hrvatskog Crvenog križa provodi mnogobrojne aktivnosti sa tražiteljima azila, ali i osobama pod međunarodnom zaštitom. Aktivnosti koje se provode u Prihvatilišta za tražitelje azila podrazumijevaju velik broj integracijskih,socijalizacijskih, kreativnih, sportskih i edukativnih aktivnosti.

Cilj nam je ženama omogućiti redovite termin za vježbanje, kako bi ih potaknuli na zdrav način života i poboljšali njihovu motoričku kondiciju i samim time djelovali na bolje raspoloženje. Obavezno poznavanje engleskog jezika zbog sporazumijevanja.

Trenutno postoji potreba za volonterkama koje bi provodile koordinaciju rekreativnih i sportskih aktivnosti sa ženama u Prihvatilištu
. S obzirom da se radi o provođenju aktivnosti sa ženama tražiteljicama azila a zbog kulturoloških razlika tražimo isključivo ženske volontere tj. volonterke.  

Organizator: Hrvatski Crveni križ
Datum početka: 15.05.2017.
Lokacija: Sarajevska cesta 41, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski Crveni križ
Lokacija projekta:Sarajevska cesta 41, Zagreb
Ciljana skupina: tražitelji azila, azilanti, osobe pod međunarodnom zaštitom
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 15.05.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: fleksibilno
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Sport
Kontakt osoba: mirela.jozic@hck.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Sportske i rekreativne aktivnosti povodile bi se u fiksnim terminima koje bi volonterke postavile sukladno vlastitim obvezama.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Volonterskim doprinosim Hrvatski Crveni križ će ojačati vlastite kapacitete i biti u mogućnosti pružiti veći broj i kvalitetniju uslugu korisnicima.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje s novim običajima i kulturama, usavršavanje vještina prenošenja znanja, iskustvo praktičnog rada, upoznavanje s radom humanitarne organizacije, mogućnost sudjelovanja na treninzima i edukacijama Hrvatskog Crvenog križa, mogućnost uključivanja u ostale aktivnosti Hrvatskog Crvenog križa, upoznavanje sa djelovanjem humanitarne organizacije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.