Gdje sam?

Queer Zagreb Festival15. Queer Zagreb (Zagreb, od 22. do 27.5. 2017.) naglasit će potrebu za jačom vidljivošću i jednakošću žena ne samo u svakodnevnom životu, već i u cjelokupnom umjetničkom sustavu. Gostovanja, rezidencije, produkcije i suradnje koje vas očekuju okupit će iznimne izvođačice i umjetnice iz desetak zemalja diljem svijeta, doslovno sa svih kontinenata svijeta.

Queer Zagreb daje šansu svima da svojim volonterskim doprinosom u segmentu koji ih najviše intererira
: PR, poslovi produkcije, vođenje blagajne, prevođenju, vođenje brige o umjenticama i slično daju doprinos da ovaj jubilarni festivala bude najbolji do sada.

Organizator: domino
Datum početka: 10.05.2017.
Lokacija: Zagrebačko kazalište mladih, Zagrebački plesni centra, Muzej suvremen umjetnosti, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:Zagrebačko kazalište mladih, Zagrebački plesni centra, Muzej suvremen umjetnosti, Zagreb
Ciljana skupina: posjetitelji festivala, umjetnici
Ciljani broj volontera:25 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 10.05.2017
Datum završetka:28.05.2017
Broj sati: 15
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 10 do 22 sata
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Miran Jurić
Web stranica: http://www.thisisadominoproject.org/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od 10. do 21. svibnja, sama potreba za volonterima će biti manjeg obujma. A od 22. do 27. 5. voljeli bismo imati vaš puni angažmana, naravno sve u granicama mogućnosti (slobodnog vremena i volje). Volonteri koji se žele baviti produkcijskim poslovima i organizacijom kulturnih događanja pruža se prilika da ostanu u vezi sa udrugom, te da volontiraju i na ostalim programima koji se odvijaju tijekom cijele godine, te tako steknu mnoga željna iskustva u ovoj branši.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetana realizacija festivala sa visokom razinom kvalitete produkcije za izvođače i gledaoce.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravni doticaj sa organizatorima i izvođačima, te šansa da samostalno vode jedan od segmenata festivala kao što su blagajna, garderoba, opća produkcija i drugo.
Komentar organizatora: Cijeli tim festivala unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocjenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.