Gdje sam?

Donkihotovski Volonterski Kamp

Od ponedjeljka 20.3. 2017. do nedjelje 26.3.2017. svaki dan od 15h do 18h traje Volonterski kamp u Udruzi Don Kihot-terapije pomoću konja. Ako volite prirodu i životinje i jedva ste dočekali prve tračke sunca nakon duge zime da izjurite van, ovih tjedan dana ne želite propustiti. Upoznajte donkihotovski ljudski i životinjski kadar, nove zanimljive ljude te proširite svoje obzore.

Čekaju Vas radionice i novi izazovi u kojima ćete imati priliku upoznati nove ljude i zbližiti se kroz timski rad. Sve radionice se održavaju na otvorenom u prirodi gdje svi imamo priliku istinski upoznati prirodu, umoriti se fizički, otići doma prljavi i s guštom se istuširati. Naučite zabiti čavao, držati čekić, zapaliti vatru, očistiti konjska kopita i sa samopouzdanjem biti vođa životinji od 500 kilograma. Nakon što to savladate, sigurno ćete otkriti neki novi dio sebe za koji do tad niste znali.

Organizator: DON KIHOT - terapije pomoću konja
Datum početka: 20.03.2017.
Lokacija: Sesvete, Sesvete

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): DON KIHOT - terapije pomoću konja
Lokacija projekta:Sesvete, Sesvete
Ciljana skupina: Građani
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 20.03.2017
Datum završetka:26.03.2017
Broj sati: 15
Učestalost: svakodnevno, tjedno, mjesečno
Od - do: 15-18
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Melita Majhut
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od prvog dana će svi prijavitelji biti podijeljeni u timove sa raznim zadacima, a zadnji dan kampa ćemo imati završni natjecateljski zadatak, proglašenje pobjedničkog tima, dodjelu zaslužene nagrade i opušteno druženje uz roštilj. Za sve ljubitelje konja ovo će biti posebno iskustvo, pošto ćemo se gotovo cijelo vrijeme družiti s konjima, učiti osnove sedlanja, timarenja i vođenja konja. Volonterski kamp je način da Don Kihot približimo svima, da možda proširimo svoju donkihotovsku obitelj, da na trenutak zaboravimo sve i postanemo opet djeca, a da kroz nove neuobičajene izazove možda malo bolje upoznamo sami sebe.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Od prvog dana će svi prijavitelji biti podijeljeni u timove sa raznim zadacima, a zadnji dan kampa ćemo imati završni natjecateljski zadatak, proglašenje pobjedničkog tima, dodjelu zaslužene nagrade i opušteno druženje uz roštilj. Za sve ljubitelje konja ovo će biti posebno iskustvo, pošto ćemo se gotovo cijelo vrijeme družiti s konjima, učiti osnove sedlanja, timarenja i vođenja konja.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje i educiranje novih volontera koji će sudjelovati u našim aktivnostima i nakon završetka Donkihotovskog volonterskog kampa.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.