Gdje sam?

Konjem do prijatelja

Konjem do prijatelja je program u kojem pomažemo jedni drugima. Fala je: Udruga za promicanje socijalne osjetljivosti, zaštite i poboljšanja kvalitete života i popularizaciju terapijskog i rekreativnog jahanja. Na tjednoj bazi pomažemo malim korisnicima – djeci u savladavanju njihovih poteškoća, pratimo ih u njihovom razvoju i napretku.

Volonteri će sudjelovati u hipoterapijama i proći sve edukacije potrebne za njihovo sigurno sudjelovanje u istima, uz napredne edukacije rada sa djecom i konjima na tjednoj osnovi.

Uz rad s djecom s posebnim potrebama, družimo se i učimo, stječemo nova prijateljstva i povezujemo se. Na taj način svi sudjelujemo u jedinstvenoj priči koja nas zbližava sa ljudima i životinjama – konjima, kojima također pomažemo pri izvođenju zadataka u društvu uz brigu i njegu. Volontiranje znanjem koje već posjedujemo (fizioterapeuti, logopedi... isl) pomažemo onima kojima je naše znanje najpotrebnije, a zauzvrat dobijamo neka nova znanja i najdivnije osmijehe na svijetu, osmijehe djece.

Organizator: FALA
Datum početka: 31.03.2017.
Lokacija: Kustošijanska ulica 373, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): FALA
Lokacija projekta:Kustošijanska ulica 373, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi, odrasli
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 31.03.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: 09:00 -14:00 14:00-19:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Briga i njega osoba
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama

fizioterapeuti, logopedi ...
Posebni zahtjevi: fizioterapeuti, logopedi ...
Kontakt osoba: Tajana Špiček
Web stranica: www.fala.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volontiranje znanjem koje već posjedujemo (fizioterapeuti, logopedi... isl) pomažemo onima kojima je naše znanje najpotrebnije, a mi zauzvrat dobijamo neka nova znanja i najdivnije osmijehe na svijetu, osmijehe djece.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poboljšanje i povećanje teoretskog i praktičnog znanja kroz redovito sudjelovanje u hipoterapijama
Očekivani rezultati za volontere: Učenje novih metoda rada sa korisnicima putem hipoterapija, povećanje i poboljšanje znanja o konjima, vještine prilaska, rada i brige o životinjama
Komentar organizatora: Molimo ozbiljne i odgovorne osobe koje si mogu priuštiti dolaske u Udrugu minimalno 5 h tjedno u dogovorenim terminima hipoterapija.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.