Gdje sam?

Jesen, zima-proljeće, ljeto = FALA

Ovo je  projekt koji obuhvaća cijelu godinu, odnosno 365 dana u godini. Udruga Fala provodi ostale programe i projekte tokom cijele godine, a briga o konjima se održava na svakodnevnoj osnovi.

Volontiranje se odvija na svakodnevnoj osnovi, vikendima također, podržavajući jutarnju ili podnevnu smjenu. Volontiranje obuhvaća usvajanje osnovnih i naprednih teoretskih i praktičnih znanja o brizi za konje, njihovom održavanju (timarenju), izvođenje u šetnje itd.

Volonteri Udruge prolaze edukacije o osnovama brige za konje koja uključuje sve aspekte potrebne za sudjelovanje u volonterskom programu, također i jahačke edukacije. Uz minimalno 2x tjedno dolaske, tjedne edukacije te prisustvo u terapijama konjima i volonterskim sastancima, volonteri stječu znanja koja se prilagođavaju individualnim i grupnim afinitetima.

Volonteri koji posjeduju određene vještine, a nisu vezane uz iskustvo rada sa konjima, koji svojim aktivnostima mogu pomoći u radu Udruge dobrodošli su kao i oni koje zanimaju gore navedene aktivnosti. Molimo, uz prijavu uzeti u obzir odgovornosti koje su neodjeljive od rada sa konjima i ljudima. 

Organizator: FALA
Datum početka: 31.03.2017.
Lokacija: Kustošijanska ulica 373, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): FALA
Lokacija projekta:Kustošijanska ulica 373, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi, odrasli
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 30 volontera)
Datum početka: 31.03.2017
Datum završetka:31.12.2017
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: 09:00 -14:00 14:00-19:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Posebni zahtjevi: odgovornost
Kontakt osoba: Tajana Špiček
Web stranica: www.fala.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Molimo ozbiljne i odgovorne osobe koje si mogu priuštiti dolaske u Udrugu minimalno 2x tjedno (2x 2,5 sata) ili 5 h (1x tjedno) u dogovorenim terminima i sadržajnim potrebama FALA.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poboljšanje i povećanje teoretskog i praktičnog znanja putem edukacija, rada sa korisnicima i konjima. Suradnja na novim metodama.
Očekivani rezultati za volontere: Učenje novih metoda rada sa korisnicima, poboljšanje znanja o konjima, vještine prilaska, rada i brige o životinjama

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.