Gdje sam?

7. Brazilactica traži organizacijski tim!

Udruga Amazonas i ove godine organizira Festival brazilske kulture - Brazilacticu!

Ovogodišnja 7. Brazilactica će se održati od 3. do 8. svibnja, a želja nam je vratiti bogatstvo i raznolikost brazilske kulture na ulice grada Zagreba.

Kako bismo to postigli, potrebna nam je tvoja pomoć! Brazilactica je festival čiji program svake godine obogaćuju, kreiraju i provode marljivi volonteri i volonterke. Osim sportskih radionica koje vode gosti iz Brazila, Slovenije, Mađarske i Slovačke, program je otvoren za sve tipove aktivnosti koji su povezani s brazilskom kulturom i izričajem. Proteklih godina organizirali smo večeri brazilske poezije, izložbe fotografija, satove sambe, filmske večeri, flashmob, putopisna predavanja, tematske tulume, brazilske večere i sl.

Ove te godine pozivamo da se pridružiš našem organizacijskom timu i pomogneš u osmišljavanju i realizaciji popratnih sadržaja festivala.


Ako imaš ideju i želiš nešto organizirati ili želiš vidjeti kako izgleda organizacija jednog amaterskog festivala "iznutra" - nakon prijave na projekt kroz bazu Volonterskog centra Zagreb, javi se na e-mail adresu iva@amazonas.hr do 23. veljače. Sve što trebaš je navesti osnovne podatke o sebi u prijavi i razlog zašto se želiš pridružiti organizacijskom timu. Čekamo te!

Neka ovogodišnja Brazilactica bude najšarenija i najveselija do sada!

Organizator: Udruga Amazonas
Datum početka: 01.03.2017.
Lokacija: Kosirnikova 64, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Amazonas
Lokacija projekta:Kosirnikova 64, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi, odrasli
Ciljani broj volontera:8 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 01.03.2017
Datum završetka:20.05.2017
Broj sati: 10
Učestalost: mjesečno
Od - do: popodnevni sati
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Sport
Kontakt osoba: Iva Zelić, iva@amazonas.hr
Web stranica: www.amazonas.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Sastanci tima će se održavati na adresi Kosirnikova 64. Volontiranje nije intenzivno tijekom ožujka i dijela travnja, a intenzivnije je krajem travnja i početkom svibnja, kad se sam festival održava.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Organizacija će uspješno provesti još jedan Festival brazilske kulture - Brazilacticu te će privući veći broj mladih i odraslih u programe koje provodi tijekom godine.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri/ke će stjeći iskustvo sudjelovanja u organizaciji amaterskog festivala te unaprijediti komunikacijske, kreativne i organizacijske vještine te rad u timu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.