Gdje sam?

Volonterski Oskar traži volontere!

Volonterski centar Zagreb traži volontere za pomoć oko organizacije natječaja Volonterski Oskar 2016. Organizacija ovakvog događanja sastoji se od više manjih pripremnih poslova uoči dojele te timski rad na različitim pozicijama na samoj dodjeli nagrade.

volonterski oskar dodjela

Volontere tražimo za neke od ovih poslova koji će se odvijati uoči i na samoj dodjeli nagrade:


- zadaci u VCZ uredu prije dodjele (slaganje i pakiranje poklona za kandidate, ispisivanje posveta, priprema prezentacije i dokumenata, printanje programa, ostali administrativni zadaci).
- zadaci na dan dodjele u Staroj gradskoj vijećnici (uređenje prostora dodjele, pripremanje i slaganje promotivnih materijala, dočekivanje uzvanika i rad na potpisnim listama, upravljanje ppt prezentacijom, priprema poklona i zahvala…)
- zadaci na dan dodjele u prostoru za domjenak (priprema hrane i pića, uređenje prostora za domjenak)


Provedba i organizacija nagrade Volonterski Oskar traje kroz cijelu veljaču, dok će nam pomoć volontera u uredu trebati u tjednu od 20.-22.2. te na dan same svečane dodjele nagrade koja će se održati u četvrtak, 23. veljače.

Volontere očekuje rad u dinamičnom i zabavnom okruženju, mnogo pozitivnih iskustava, ali i prilika za sklapanje novih poznanstava :)

Ako želite pridonijeti organizaciji Volonterskog Oskara, prijavite se za volontiranje i pridružite se našem malom, energičnom, pozitivnom timu pa da skupa kreiramo događanje za pamćenje kakvo naši vrijedni volonteri - Oskarovci i zaslužuju :)

Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. www.oskar.vcz.hr


S nestrpljenjem iščekujemo vaše prijave!

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 20.02.2017.
Lokacija: Ilica 29 / Ulica Ćirila i Metoda 5 / Gajeva 27, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Ilica 29 / Ulica Ćirila i Metoda 5 / Gajeva 27, Zagreb
Ciljana skupina: volonteri
Ciljani broj volontera:11 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 20.02.2017
Datum završetka:23.02.2017
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: ovisno o zadacima
Kontakt osoba: Tanja Starčević (promoviraj@vcz.hr)
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Sve informacije o natječaju pronađite na: www.oskar.vcz.hr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješna organizacija i provedba svečane dodjele nagrade Volonterski Oskar 2016.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje novih ljudi, stjecanje iskustava u organizaciji i pripremi događanja za javnost. Svi volonterski sati bit će upisani u volontersku knjižicu (za svakog volontera koji je još nema, volonterska knjižica je na poklon).

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.