Gdje sam?

Noć muzeja u Muzeju suvremene umjetnosti 2017

Od volontera se očekuje da čuva prostor u kojem se odvija Noć muzeja - povremene izložbe i stalni postav Muzeja suvremene umjetnosti. Volonter treba biti srdačna, susretljiva osoba koja će posjetitelje znati uputiti i informirati o programu i događanjima u Noći muzeja.

Radi se u dvije smjene - od 18-21,30, te od 21,30 - 01,00. Posao nije fizički zahtjevan ali potrebne su nam osobe koje vole umjetnost i imaju iskustva u radu s ljudima. Od volontera očekujemo da svoj posao shvate ozbiljno te molimo da se ne prijavljuju osobe koje to nisu spremne kvalitetno izvršiti.

Organizator: Muzej suvremene umjetnosti
Datum početka: 27.01.2017.
Lokacija: Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Muzej suvremene umjetnosti
Lokacija projekta:Avenija Dubrovnik 17, Zagreb
Ciljana skupina: sve skupine posjetitelja
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 14 volontera)
Datum početka: 27.01.2017
Datum završetka:27.01.2017
Broj sati: 7
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 18 - 01
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Daniela Bilopavlović Bedenik
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Molimo da se prijavljuju isključivo ozbiljne osobe koje vole umjetnost, željne novih iskustava, koje svoju budućnost vide u kulturno-umjetničkim ustanovama.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uz zanimljiv i bogat program u MSU očekujemo i veliku količinu posjetitelja.
Očekivani rezultati za volontere: U Muzeju suvremene umjetnosti volonteri će imati priliku upoznati se sa umjetnošću 20. i 21. stoljeća i biti u središtu zbivanja jednog od najzanimljivijih muzeja i programa u najvećoj "kući" umjetnosti u Hrvatskoj. Samim sudjelovanjem u Noći muzeja u MSU, volonteri ostvaruju mogućnost daljnje suradnje sa muzejem u budućim programima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.