Gdje sam?

Prigodna prodaja bojanki i kalendara

Don Kihot je udruga koja se bavi terapija pomoću konja za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. U siječnju trebamo vašu pomoć za prigodne prodaje kalendara i bojanki.

Riječ je o kalendarima i bojankama koje smo sami izradili i osmislili, a tisak dobili kao donaciju. Prodajom prikupljamo sredstva za normalno funkcioniranje udruge i tijekom zimskih mjeseci kada je manje posla na imanju i manje jahača, a hrana konjima i održavanje imanja skuplje.

Bojanku smo izradili u suradnji s jednim zagrebačkim ilustratorom, a pokazuje ljubavnu priču između naša dva konja Mara i Shani. Kalendari su s fotografijama s našeg imanja na 12 velikih stranica.

Volonteri će prigodne prodaje imati u parovima i upoznat ćete sve naše volontere i članove. Prijavite se prema vlasititim mogućnostima slobodnog vremena i želje za suradnjom i pridružite se našem malom timu koji radi velike stvari. Trenutno na imanju u Sesvetama imamo ukupno osam konja pomoću kojih redovito pomažemo 30-ak naših stalnih korisnika i još 20-ak povremenih. Osim same terapije pomoću konja, udruga radi edukacije i radionice za širu zajednicu kroz primjer održivog imanja, recikliranjem otpada, humanim čuvanjem i brigom o životinjama, uzgajanjem povrća u eko vrtu. Na taj način nas mjesečno posjeti gotovo tisuću ljudi. Otvoreni smo za sve vrste volontiranja, posjete škola i vrtića i dajemo priliku mladima i starijima da ispune svoje vrijeme pomaganjem marginaliziranim skupinama društva. Najvažnija nam je inkluzija, odnosno uključivanje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u zajednicu i druženje na radionicama sa svim ostalim posjetiteljima naše Udruge. Donacijom pomozite da nastavimo naš uspješan rad i u 2017. godini.

Organizator: DON KIHOT - terapije pomoću konja
Datum početka: 12.01.2017.
Lokacija: Sesvete, Sesvete (Zagreb)

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): DON KIHOT - terapije pomoću konja
Lokacija projekta:Sesvete, Sesvete (Zagreb)
Ciljana skupina: Građani
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 12.01.2017
Datum završetka:16.01.2017
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: 17-21
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Bojan Gazibara
Web stranica: www.donkihot.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Termini prigodne prodaje će se naknadno dogovoriti, ovisno o mogućnostima volontera i njihovom slobodnom vremenu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Želimo povećati doseg ljudi s informacijama o našoj udruzi, a prigodnom prodajom prikupiti sredstva za normalno funkcioniranje udruge tijekom zimskih mjeseci.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje sa svim našim volonterima, članovima, životinjama na imanju i prijateljima. Sudjelovanjem u prigodnoj prodaji će volonteri dobiti novo iskustvo rada s ljudima, poboljšanje komunikacijskih vještina i suradnje s drugima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.