Gdje sam?

IT volonter za UPIM

Udruga za promicanje istih mogućnosti (UPIM) traži pomoć volontera za poslove informatičke prirode. Najvažnija zadaća udruge je pružati individualnu potporu i sukladno tome u udruzi imamo osobe koji su intelektualci raznih struka, koje pridonose rješavanju individualnih intervencija i potpora, kao doprinos kvaliteti života osoba s invaliditetom. Oni posjeduju samo osnovna informatička znanja a informatika je iznimno važna u radu udruge. Dosada smo uvijek imali drage ljude informatičke struke oko nas koji su nam volonterski pomagali. No, odjednom se dogodio vakuum s tom strukom, jer su nam otišli na rad u inozemstvo.

Tražimo volontera koji će prema pomoći s osvježenjima na web stranici, micanjem virusa s računala, povezivanjem s pisačima, veze s Internetom, održavanjem informatičke opreme i drugo. Predviđeno je da se volontiranje odvija dva puta mjesečno, ali zapravo prema dogovoru i mogućnostima volontera i potrebama UPIM-a.

Na našim stolovima oduvijek se za svakoga tko dođe u udrugu nalazi po neki slatkiš i najmanje čaša vode a ponekad i po neko iznenađenje koje si sami uzajamno podijelimo. Pozitivna atmosfera s osmjehom vas čeka.

Organizator: Udruga za promicanje istih mogućnosti
Datum početka: 15.11.2016.
Lokacija: Selska 112c, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje istih mogućnosti
Lokacija projekta:Selska 112c, Zagreb
Ciljana skupina: osobe s invaliditetom
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 15.11.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 10
Učestalost: mjesečno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Održavanje web stranica, Održavanje i popravak računala, Druga znanja u radu na računalu
Posebni zahtjevi: dobri ljudi
Kontakt osoba: Mirjana Dobranović
Web stranica: www.upim.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Pomoć nam je hitno potrebna.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Unapređenje rada udruge i veliko zadovoljstvo osoba s invaliditetom.
Očekivani rezultati za volontere: Stečena znanja o ranjivoj skupini građana, obogaćeni vještinama komunikacije s osobama s invaliditetom, stečena iskustva u razvoju ljudske topline,ljubaznosti, solidarnosti i razumijevanja te izgrađenost dobrih ljudi.
Komentar organizatora: živimo u nadi da će nam se zaista neki volonter odazvati

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.