Gdje sam?

Volonteri na Sounded Bodies festivalu

Zvučao Tijela je međunarodni nastup festival koji predstavlja radove s naglaskom na korištenju glas / zvuk i njegov odnos s tijelom / tjelesnosti. Uspiješno prvo izdanje festivala održano je u listopadu 2014., te je dokazalo da koncept koji je na pravi pogled jednastavan na publiku dijeluje izuzetno prijemčljivo. U sklopu festivala ove godine nastupaju i radionice vode s izvođačima iz Australije, Njemačke, Nizozemske i Kanade, te i neki domaći umjetnici.

Festival je koncipiran da tijekom prijepodneva i ranijih popodnevnih sati u Zagrebačkom plesnom centru održavaju se radionice sa domaćim i međunarodnim umjetnicima dok su večernji termini predviđeni za izvedbe.

Festival je smišljen da se kroz radionice, izvedbe i formalna i neformalna druženja sa umjetnicima polaznici i posjetitelji bolje upoznaju s suvremen umjetničkim izražajima. Volontersko sudjelovanje nužno je kako bismo postigli atmosferu zajedništva publike, volontera, organizatora i umjetnika koje se trudimo njegovati i koje smo uspjeli postići na prvom izdanju festivala.

Volonterima osiguravamo stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, iz svog 14 godišnjeg iskustva.  Volonteri imaju prilike sudjelovati te samostalno i odgovorno raditi na slijedećim segmentima festivala: blagajna, ulaznice, specifična znanja o produkciji i PR-u. Također svatko od volontera dobiti će „svog umjetnika“ ili izvedbe za koju će uz naše stručno vodstvo biti odgovoran.


Organizator: domino
Datum početka: 03.11.2016.
Lokacija: Zagrebački plesni centar i Studentski centar, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:Zagrebački plesni centar i Studentski centar, Zagreb
Ciljana skupina: posjetitelji festivala,umjetnici
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 03.11.2016
Datum završetka:10.11.2016
Broj sati: 10
Učestalost: svakodnevno
Od - do: do 10 do 22 sata
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Miran Jurić
Web stranica: http://www.soundedbodies.com/about-us
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonterima koji se žele baviti produkcijskim poslovima i organizacijom kulturnih događanja pruža se prilika da ostanu u vezi s udrugom, te da volontiraju i u ostalim programima koje udruga tijekom godine organizira (u prosjeku oko 300 događanja godišnje).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetano održavanje festivalskog programa za posjetitelje i izvođače.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravan doticaj s organizatorima, te međunarodni i domaćim izvođačima. Prilika da samostalno vode jedan od segmenata festivala: blagajna,ulaznice i slično, te specifična znanja o produkciji i PR-u.
Komentar organizatora: Cijeli tim festivala unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocjenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.