Gdje sam?

POMOĆ U UČENJU

U sklopu programa "SAVJETOVALIŠTE U ZAJEDNICI - SAVJETOVALIŠTE TREŠNJEVKA" kojeg financira Grad Zagreb tražimo volontere za individualnu pomoć u učenju.

Opći cilj «Savjetovališta u zajednici» je razvijati i provoditi programe koji promiču i unaprjeđuju razvoj i zdravlje pojedinca, obitelji i zajednice te graditi socijalno odgovornu zajednicu. Aktivnosti programa: savjetodavni rad za djecu, mlade i odrasle, pomoć u učenju za učenike osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, savjetovanje roditelja u odgoju djece, tečaj za buduće roditelje, seminari za razvoj partnerskih vještina, radionice, predavanja, tribine te druge aktivnosti u suradnji s različitim ustanovama i službama u zajednici.

Trenutno tražimo volontere samo za pomoć u učenju, a u daljnjem tekstu je opis aktivnosti koje bi volonteri radili. Individualna pomoć u učenju uključuje rad s učenikom minimalno jednom tjedno kroz period od 3 mjeseca. Svrha je pokazati učeniku strategije i tehnike kako bolje učiti i usvajati gradivo te tako postići i bolji školski uspjeh. Volonteri će proći edukaciju koja će im pomoći u radu s učenicima. 

Organizator: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Datum početka: 17.10.2016.
Lokacija: Albaharijeva 2, Knežija, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Lokacija projekta:Albaharijeva 2, Knežija, Zagreb
Ciljana skupina: učenici osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 14 volontera)
Datum početka: 17.10.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 1
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Podučavanje
Posebni zahtjevi: /
Kontakt osoba: Sonja Biglbauer (info@ti-si-sunce.hr)
Web stranica: www.ti-si-sunce.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Tražimo odgovorne i pouzdane volontere na koje možemo računati u periodu od 17.10. do 31. 12. ove godine.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Učenici će savladati strategije i tehnike koje im mogu pomoći u učenju i postizanju boljeg školskog uspjeha.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći vrijedno iskustvo rada s djecom i mladima, proširiti svoju društvenu mrežu upoznavajući se s ostalim volonterima te ovim putem dobiti priliku upoznati se bolje s radom naše udruge i po potrebi i želji se uključiti i u neke druge programe.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.