Gdje sam?

MALI ZMAJ DOBIO SVOJ NOVI DOM

Od grada Zagreba udruga Mali zmaj je dobila poslovni prostor na Jarunu , Našička 3, Zagreb od 400m2, koji se sastoji od prizemlja i podruma.

Prostor je neuređen i organizacijski neaeadekvatan za naše potrebe, zato trebamo: počistiti, zazidati pregradne zidove od knaufa, pofarbati, ima tu i keramičarfskih, vodoinstalaterskih i električarskih radova-prava adaptacija dobivenog prostora koji se treba osposobiti za naše potrebe.

Nakon toga trebamo montirati police, premjestiti donacije iz Maksimirske u Našičku, sortirati donacije, složiti sobu za likovnu radionicu,informatičku radionicu..

Pozivamo volontere koji imaju afiniteta za ovakve poslove da se prijave na ovaj projekt!

Organizator: Udruga Mali zmaj
Datum početka: 08.10.2016.
Lokacija: Našička 3, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Mali zmaj
Lokacija projekta:Našička 3, Zagreb
Ciljana skupina: Udruga Mali Zmaj
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 08.10.2016
Datum završetka:31.10.2016
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: dobra volja i radišnost
Kontakt osoba: Martina ili Jasenka
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: ovo je momentalno kratkotrajna akcija,ali je udruga u potrazi za volonterima koji bi s nama dijelili našu svrhu osnivanja-pomoć djeci s roditeljima koji su socijalni slučajevi, dugotrajno.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: za organizaciju: pomoć volontera da se čim prije osposobi radni centar udruge Mali zmaj za korisnike: volontiranje u dobrom ozračju s mnogo aspekata pomoći najosjetljivijim pripadnicima društva-djeci
Očekivani rezultati za volontere: da naše kratkotrajno druženje pređe u dugotrajno druženje i da potencijalni volonteri pronađu svoje područje rada s djecom i u udruzi, bilo to rad s djecom u nekoj od radionica, bilo pomoć u sortiranju i prikupljanju donacija.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.