Gdje sam?

Pratnja osobama s oštećenjem vida u kazalište Gavella

Kazališna predstava „ Filumena Marturano“ je rasna melodrama, ili "dramska komedija", glumca i dramskog pisca, scenarista i pjesnika, Eduarda De Filippa, jedne od ključnih osobnosti talijanskog teatra 20. stoljeća, u svoje središte postavlja lik žene čija dvojnost karaktera zbunjuje i opčinjava. Grešnica i pokajnica, divlja i nježna, strastvena i ranjiva, Filumena Marturano izmiče klasičnom poimanju "moralnog", a drama nas provocira svojom neuhvatljivošću i odbijanjem da stvari proglasi točnima ili ispravnima, dobrima ili zlima.  Za De Filippa sadržaj je važniji od forme, a srce snažnije od razuma, pa bi i ova "Filumena", u režiji Dražena Ferenčine, ponajprije trebala biti predstava jakih osobnosti, usredotočena na odnose i emocije, zaronjena u oprečnosti jednog "suludo životnog podneblja"...

Predstava se održava 29.09.2016. u 19:30 u kazalištu Gavelli te je potrebna pratnja volontera osobama s oštećenjem vida.

Organizator: Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Datum početka: 29.09.2016.
Lokacija: Frankopanska 8-10, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Lokacija projekta:Frankopanska 8-10, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe s oštećenjem vida
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 29.09.2016
Datum završetka:29.09.2016
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: prema dogovoru sa koordinatorom volontera
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Ivana Vuletić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekivani rezultati organizacije: Socijalno uključivanje mladih osoba s oštećenjem vida u društvo. Očekujemo da će pomoću volontera steći sigurnost pri kretanju u kazalištu.
Očekivani rezultati za volontere: Volonter će imati prilike pomagati osobama s oštećenjem vida te steći bolji uvid kako osobe sa oštećenjem vida prate kazališnu predstavu. Pratnja osobama s oštećenjem vida – moguća dodatna edukacija. Željno vas dočekujemo i radujemo se vašoj suradnji:)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.