Gdje sam?

GERONTOLOŠKI TULUM

Gerontološki tulum je manifestacija kojom Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom tradicionalno obilježava Međunarodni dan starijih osoba. Svrha manifestacije je pružiti osobama starije životne dobi priliku da široj javnosti pokažu kako dob nije prepreka za aktivan i ispunjen život te upoznati međugeneracijsku solidarnost na djelu.

I ove godine Gerontološki tulum će se održati na Zrinjevcu (Trg N. Šubića Zrinskog) u petak 30. rujna 2016. Pozivamo Vas da nam se pridružite u vremenu od 08:00 do 14:00 sati i pomognete pri podjeli promotivnog materijala, pomognete sudionicima programa i drugim sadržajima organizacije manifestacije.

Organizator: Grad Zagreb
Datum početka: 30.09.2016.
Lokacija: Trg N. Šubića Zrinskog (Zrinjevac), Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Grad Zagreb
Lokacija projekta:Trg N. Šubića Zrinskog (Zrinjevac), Zagreb
Ciljana skupina: osobe starije životne dobi, korisnici domova za starije osobe i Projekta gerontološki centri Grada Zagreba, udruge umirovljenika
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 30.09.2016
Datum završetka:30.09.2016
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 8,00 do 14,00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Mateja Petrić, dipl.soc.rad.; mateja.petric@zagreb.hr; 01/6101-249
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Manifestacija će se održati na otvorenom.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Gerontološki tulum je manifestacija kojom Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom tradicionalno obilježava Međunarodni dan starijih osoba. Svake godine privlači sve veći broj sudionika i posjetitelja, što pokazuje koliko je prepoznatljiva i značajna za osobe starije životne dobi koje imaju priliku široj javnosti pokazati kako dob nije prepreka za aktivan i ispunjen život. Gerontološki tulum je dobra prilika da senzibiliziramo javnost, pokažemo što znači aktivno starenje i upoznamo međugeneracijsku solidarnost na djelu.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će svojim angažmanom doprinijeti boljoj organizaciji manifestacije u kojoj će sudjelovati osobe starije životne dobi, korisnici domova za starije osobe i Projekta gerontološki centri Grada Zagreba te udruge umirovljenika.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.