Gdje sam?

ESN Zagreb prima nove volontere

Udruga Erasmus Student Network Zagreb (ESN Zagreb) volonterska je udruga koja pomažstudentima na studentskoj razmjeni u Zagrebu te odlaznim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Na međunarodnoj razini ESN postoji u 39 zemalja u Europi te predstavlja jednu od najvećih europskih studentskih organizacija.

ESN Zagreb danas broji oko 60 članova volontera te početkom akademske godine prima nove volontere zainteresirane za rad udruge. Svi zainteresirani moći će prisustvovati prezentaciji 2. rujna u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu, gdje će moći saznati nešto više o samom radu Udruge.

Prijave zainteresiranih preko baze VCZ-a će se zaprimati do 1. rujna. Nakon toga, zainteresirani će biti obaviješteni o daljnjem tijeku regrutacije (vrijeme održavanja prezentacije, pisanje motivacijskog pisma, intervju, edukacija, sastanci timova i veliki sastanak ESN-a Zagreb). Iako prisustvovanje prezentaciji nije obavezno za daljnji tijek regrutacije, preporučamo da zainteresirani dođu i informiraju se o našem radu i načinu izbora novih članova volontera ESN-a Zagreb.

Zainteresirani će se moći prijaviti za članstvo u jednom ili najviše dva tima Udruge: Sport, SocialErasmus, ICE (Intercultural Exchange), ESNcard, PR, Travel ili Party tim. Kroz cijelu akademsku godinu, članovi imaju priliku sudjelovati u organizaciji događaja za Erasmus studente u Zagrebu, a tematika događaja razlikuje se obzirom na tim kojem se osoba priključi (partiji, izleti, kulturno-edukativni događaji, humanitarni ili sportski događaji). Osim događaja, članovi mogu sudjelovati i u promociji Udruge, kontaktiranju medija ili potencijalnih partnera, brizi o vizualnom identitetu ESN-a Zagreb i sl. Također, članovi sudjeluju u radu same Udruge, s obzirom da je naša Udruga isključivo bazirana na radu volontera (upravljanje radom Udruge i timova Udruge te različitih projekata Udruge). 

Veselimo se Vašim prijavama i dolasku na našu prezentaciju! Vidimo se!

Organizator: Erasmus studentska mreža Zagreb
Datum početka: 28.08.2016.
Lokacija: Ulica kralja Zvonimira 8, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Erasmus studentska mreža Zagreb
Lokacija projekta:Ulica kralja Zvonimira 8, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:50 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 28.08.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: Fleksibilno, prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: info@esnzagreb.com
Web stranica: https://www.facebook.com/erasmusstudentnetworkzagreb/?fref=ts
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volontiranje u našoj Udruzi podrazumijeva fleksibilnost te samoinicijativnost. Svi članovi Udruge su voloteri koji zajedno rade na svim projektima Udruge. Čestina volotiranja i broj volonterskih sati na kraju akademske godine ovisi o svakom pojedincu osobno.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Članovi ESN-a Zagreb djeluju po principu,student pomaže studentu". Cilj nam je poboljšati kvalitetu boravka i integraciju Erasmus studenata u našu kulturu i zajednicu organizirajući različite događaje na kojima oni upoznaju našu kulturu, domaće stanovništvo, ali i svoje vršnjake iz svih dijelova svijeta. Također, cilj nam je i da lokalni studenti budu što više informirani o mogućnostima mobilnosti putem različitih programa (npr. Erasmus+ program). Na poslijetku, jedan od najbitnijih ciljeva je da svi članovi naše Udruge jesu volonteri koji rade za dobrobit Udruge te na taj način usavršavaju svoje vještine.
Očekivani rezultati za volontere: Organizacijske vještine, komunikacijske vještine, poboljšanje znanja stranog jezika, kreativnost, interkulturalna tolerantnost, strpljivost, širenje socijalne mreže, razvijanje radnih navika i još mnogo drugih vještina i znanja s obzirom na smjer u kojem će se član kretati i na područja zanimanja same osobe.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.