Gdje sam?

TAMBURICA

Traži se volonter-entuzijast koji bi pomogao u osnivanju i organizaciji tamburaške sekcije zainteresiranih članova sindikalne podružnice umirovljenika "Studentski grad".  

Ukoliko se pronađe volonter za podučavanje sviranja tamburice, sekcija bi se održavala jednom tjedno u vrijeme koje odgovara volonteru kao i duljina trajanja vremena poduke.

Smatramo da time činimo presedan za osobe zrelije životne dobi, koje su voljne i dalje učiti i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme. Članovi su vrlo vitalni i željni se okušati u nečem potpuno novom za njih. Pokušajmo zajedno otvoriti ovaj projekt.

Organizator: SUH Studentski grad
Datum početka: 01.10.2016.
Lokacija: Vila Velebita 10/3, Zagreb, Dubrava

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): SUH Studentski grad
Lokacija projekta:Vila Velebita 10/3, Zagreb, Dubrava
Ciljana skupina: članovi SUH-a
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 01.10.2016
Datum završetka:31.12.2016
Broj sati: 1
Učestalost: tjedno
Od - do: u dogovoru sa volonterom
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Podučavanje

sviranje tambure
Posebni zahtjevi: entuzijazam
Kontakt osoba: Snježana Živčić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Ukoliko bi se našao netko tko je voljan potruditi se oko ovakvog projekta, započeli bi sa sekcijom u kojoj bi vidjeli broj zainteresiranih za taj vid angažmana. Uglavnom sve u dogovoru sa volonterom.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Članovi ove sindikalne podružnice umirovljenika željeli bi osnovati tamburašku sekciju, kako bi kvalitetnije provodili svoje slobodno vrijeme.
Očekivani rezultati za volontere: Volonter bi, ukoliko ima znanja sa sviranjem žičanih instrumenata, uputio i zajedno sa našim članovima, koji su blizu mirovine ili su mlađi umirovljenici pokušao napraviti tamburašku sekciju. Iskustvo za volontera kako iz nešto starije ekipe napraviti korist za njih i društvo.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.