Gdje sam?

8. Dani indijske kulture - programi na otvorenom

8. Dani Indije s temom gastronomije i zdravlja organizira Udruga Lotos uz brojne partnere u periodu od 16.6. - 2.7.2016.

Višednevna je to manifestacija koja predstavlja spektar indijske kulture, običaja i društva, te je najveći godišnji takav događaj povezan s Indijom u Hrvatskoj.

Predstavljamo jednu od najbogatijih kultura današnjice, kulturu staru preko pet tisuća godina, prepunu raznolikosti i tolerancije, veselu i optimističnu.

Trodnevni program na otvorenom u parku Zrinjevac (16. - 18.6.) nudi pregršt aktivnosti i ponuda za odrasle i djecu kroz koje će posjetitelje na bazaaru bolje upoznati bogatu gastronomsku ponudu Indije, ali i saznati više o zdravlju, indijskoj medicini ajurvedi. Izlagači će na bazaaru ponuditi gastronomske delicije, različite proizvode povezane s ajurvedom, kozmetikom i zdravljem, a biti će i raznih prezentacija. Svakodnevno, u posljepodnevnim satima organiziramo glazbeno - plesni program koji će se odvijati u paviljonu parka, a navečer prikazujemo indijske filmove.Program završava 2.7.2016. programom 3. Čari Indije u ZOO-u koji nudi zadavno edukativne aktivnosti za djecu i njihove roditelje.

Imamo potrebu za volonterima u periodu od 16. - 18.6. na programu u Parku Zrinjevac (10-23 sata) te 2.7. u ZOO-u (9-17 h). Rad će biti organiziran u smjenama.

Aktivnosti za volontere:
- rad na info i prodajnom štandu 
- rad na štandu s 3D videom
- edukativne radionice za djecu i odrasle

Također, tražimo volontere za sudjelovanje i pomoć na poslovima prevođenja, rada na društvenim mrežama, i održavanju komunikacije s javnošću kao i s medijima. Klikni OVDJE i pročitaj više o projektu.

Organizator: Udruga Lotos
Datum početka: 15.06.2016.
Lokacija: Park Zrinjevac i ZOO, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Lotos
Lokacija projekta:Park Zrinjevac i ZOO, Zagreb
Ciljana skupina: Svi prolaznici i posjetitelji
Ciljani broj volontera:12 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 15.06.2016
Datum završetka:02.07.2016
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 09:00 - 23:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Podučavanje
Kontakt osoba: Renato Petek
Web stranica: www.indija.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Molim sve zaniteresirane da se za više informacija jave na info@udrugalotos.hr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Cilj je manifestacije predstaviti bogatu gastronomiju Indijskog potkontinenta, predstaviti ajurvedu te ojačati dijalog kultura kroz prikaz bogatstva raznolikosti kao i promicati i razvijati prijateljstvo te suradnju dviju zemalja i njihovih naroda. Očekujemo kako ćemo svi uključeni u realizaciju programa kao i korisnici, ojačati procese dijaloga kultura te afirmaciju stava da upoznavanje drugih nije samo ispomoć u međusobnom razumijevanju, već da se time pomaže i razumijevanju sebe. Time se omogućava da hvalimo i cijenimo sve ono što nas povezuje, a ne da inzistiramo na međusobnim razlikama.
Očekivani rezultati za volontere: Svi će angažirani volonteri imati prigodu stjecati nova ili dodatna iskustva na gore navedenim aktivnostima koje su već obavljali ili će ih raditi po prvi puta unutar našeg malog, ali kvalitetnog tima koji je do sada organizirao više od 700 različitih kulturnih i edukativnih aktivnosti tijekom 12 godina rada.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.