Gdje sam?

Design District ZagrebImaš viška slobodnog vremena i želiš ga iskoristiti na kreativan i zabavan način? Voliš sve povezano s dizajnom, umjetnošću i slobodnim stvaralaštvom? Bilo bi ti drago vidjeti tvoj grad kako cvate? Javi se i postani jedan od volontera prvog izdanja festivala Design District Zagreb 2016! 

Volonterski poslovi uključuju: informiranje posjetitelja na info pultu, čuvanje instalacija i izložbi, asistiranje u marketingu, asistiranje u postavljanju izložbi, asistiranje u koordinaciji sponzora, pomoć oko sadnje biljaka, kontrola ulaska i izlaska publike sa festivalskih lokacija, pomoć oko distribucije materijala..

Tražimo entuzijaste kojima kreativni posao nije stran, kao i sve ostale koji su spremni odvojiti vrijeme i energiju za pomoć u realizaciji ovog projekta. Festival traje od 16-19.06.2016., ali neki dio volontera biti će potreban i prije festivala, za vrijeme postavljanja i priprema.
Prijave za volontiranje na festivalu Design District Zagreb 2016 otvorene su do 5. lipnja 2016. Svi prijavljeni će o svom statusu biti obaviješteni najkasnije do 9. lipnja 2016. Za sva pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte na volonteri@designdistrict.hr!

Organizator: Dizajn Centar Zagreb
Datum početka: 10.06.2015.
Lokacija: Martićeva ulica i okolica, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dizajn Centar Zagreb
Lokacija projekta:Martićeva ulica i okolica, Zagreb
Ciljana skupina: studenti, profesionalci iz struke dizajna i arhitekture, stanovnici gradske četvrti u kojoj se festival održava
Ciljani broj volontera:80 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 10.06.2015
Datum završetka:19.06.2016
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 09:30-22:30 radno vrijeme festivala, rad u smjenama
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn
Kontakt osoba: Dunja Bovan
Web stranica: http://designdistrict.hr/hr/festival-2016/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Za sve informacije i pitanja možete se javiti na volonteri@designdistrict.hr.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uključivanje što većeg broja ljudi u aktivnosti kojima je ideja da se komunikacijski ujedine sve postojeće kreativne inicijative koncentrirane u gradskoj zoni čija je arterija Martićeva ulica.
Očekivani rezultati za volontere: Razmjena iskustava, znanja, upoznavanje novih ljudi, usavršavanje vještina i znanja u području dizajna i arhitekture.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.