Gdje sam?

FESTIVAL PERFORACIJE 2016

 

Festival Perforacije ove se godine održava od 10. do 28. lipnja u Rijeci, Splitu, Zagrebu i Dubrovniku predstavljajući preko 20 novih produkcija s područja plesa, kazališta i performansa.

Volonteri su potrebni radi realizacije programa i biti će uposleni u nekim uredskim poslovima za vrijeme festivala, te na svim drugim poslovima pri produkciji programa kao što su: info pultovi te ured za goste(izvođače i posjetitelje).

Organizator: domino
Datum početka: 13.06.2016.
Lokacija: Studentski centar (Savska 25) i Zagrebački plesni centar (Ilica 10) i ured Domina (Kranjčevićeva 11), Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:Studentski centar (Savska 25) i Zagrebački plesni centar (Ilica 10) i ured Domina (Kranjčevićeva 11), Zagreb
Ciljana skupina: posjetioci festivala, izvođači
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 13.06.2016
Datum završetka:22.06.2016
Broj sati: 15
Učestalost: godišnje
Od - do: ovisno o programu festivala
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Miran Jurić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonteri koji se žele baviti produkcijskim poslovima i organizacijom kulturnih događanja pruža se prilika da ostanu u vezi sa udrugom, te da volontiraju i na ostalim programima koji se odvijaju tijekom cijele godine, te tako steknu mnoga željna iskustva u ovoj branši.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nesmetana realizacija festivala sa visokom razinom kvalitete produkcije za izvođače i gledaoce.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u festivalskoj organizaciji, izravni doticaj sa organizatorima i izvođačima, te šansa da samostalno vode jedan od segmenata festivala kao što su blagajna, garderoba, opća produkcija i drugo.
Komentar organizatora: Cijeli tim Festivala Perforacije unaprijed se zahvaljuje zainteresiranim volonterima na njihovom dragocjenom vremenu koje će dodijeliti ovom festivalu, te se nadamo da će ovo iskustvo biti pozitivno i zanimljivo za sve.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.