Gdje sam?

Međunarodni festival stripa

Crtani romani šou međunarodno je priznati festival koji se ove godine odrzava po 19. put u Zagrebu. Gosti će nam biti neki od najpoznatijih strip crtača i pisaca koji će sudjelovati na okruglim stolovima o devetoj umjetnosti i družiti se s posjetiteljima kroz predavanja, potpisivanja i crtanja za publiku.

Posjetitelji će biti u mogućosti pogledati nekoliko originalnih izložbi, kupiti originale i postati najdraži strip junaci na našim radionicama filmske i kazališne šminke, uzivati u piću i iću, koncertu na dan otvorenja, nekoliko dokumentarnih filmova i ostaviti svoje male super junake u nasim vrtićima i radionicama za klince i klinceze.

Tu vi stupate na scenu :) Ako ste osoba otvorena i željna novih iskustava u radu na kulturnim projektima, prava ste osoba za nas. Tražimo volontere za rad s djecom tokom dječjih radionica, rad s organizatorima te koordinaciju različitih projekata za vrijeme trajanja festivala.

Svi volonteri proći će kratku obuku, a za vrijeme trajanja festivala brinut ćemo se da je nas volonter uvijek sit i nikad žedan :)

Osim toga, nakod odrađenog cijelog projekta, svi volonteri dobivaju pismo preporuke i mnogobrojne poklone. Tako da ako ste ljubitelj djece i ljubitelj stripa u isto vrijeme, možete računati kako ćete izaći s punim vrećicama vragolastih stvari :)

Organizator: Crtani romani šou
Datum početka: 12.05.2016.
Lokacija: Hrvatsko drustvo likovnih umjetnika, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Crtani romani šou
Lokacija projekta:Hrvatsko drustvo likovnih umjetnika, Zagreb
Ciljana skupina: Ljubitelji kulturnih projekata
Ciljani broj volontera:35 (do sad se prijavilo 24 volontera)
Datum početka: 12.05.2016
Datum završetka:15.05.2016
Broj sati: 7
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-19
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Anamaria Ruzak
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Festival kroz kulturni dijalog potiče stvaranje međunarodnog dijaloga, razvoj kulturne razmjene i civilnog društva, stoga i od nasih volontera očekujemo isto :)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekivani cilj je produbiti znanje o devetoj umjetnosti, predstaviti nove crtače, smjerove i stripove, kao i podupirati hrvatski strip.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će proći obuku kroz koju dobivaju znanje o stripu, timskom radu, međunarodnoj komunikaciji i organizaciji festivala.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.