Gdje sam?

Organizacija nagrade Volonterski Oskar 2015.

 Volonterski centar Zagreb traži volontere za pomoć oko organizacije natječaja Volonterski Oskar 2015. Organizacija ovakvog događanja sastoji se od puno manjih poslova te će se tako i volonterske pozicije sastojati od više različitih zadataka i zaduženja, pa tražimo volontere s različitim znanjima i vještinama.

Volontere tražimo za neke od ovih poslova koji će se odvijati uoči i na samoj dodjeli nagrade:
- organizacijski zadaci (slaganje i pakiranje poklona za kandidate, uređenje prostora dodjele, pripremanje i slaganje promotivnih materijala, uređenje prostora, priprema hrane i pića, upućivanje uzvanika…
- promotivni zadaci (izrada objava za internet stranicu i društvene mreže, izrada vizuala, obrađivanje fotografija, kontaktiranje medija)
- administrativni zadaci (kontaktiranje sudionika, pripremanje prezentacije i dokumenata…)
- fotografiranje/snimanje dodjele nagrade

Provedba i organizacija nagrade Volonterski Oskar traje kroz cijelu veljaču, dok će se sama svečana dodjela nagrade održati u srijedu, 24. veljače. Raspodjelu zadataka te učestalost i termine rada možemo dogovoriti zajedničkim snagama.

Volontere očekuje rad u dinamičnom i zabavnom okruženju, mnogo pozitivnih i nezaboravnih iskustava, ali prilika za sklapanje novih poznanstava :)

Ako se vidite u nekim od ovih poslova, prijavite se za volontiranje i pridružite se našem malom, energičnom, pozitivnom timu pa da skupa kreiramo događanje za pamćenje kakvo naši vrijedni volonteri - Oskarovci i zaslužuju :)

Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. www.oskar.vcz.hr

S nestrpljenjem iščekujemo vaše prijave!

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 15.02.2016.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: volonteri
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 15.02.2016
Datum završetka:24.02.2016
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: ovisno o zadacima
Kontakt osoba: Krešimir Znika (volonteri@vcz.hr)
Web stranica: www.vcz.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: upoznavanje javnosti s aktivnostima Volonterskog centra Zagreb te promocija i razvoj volonterstva
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: /
Očekivani rezultati za volontere: Svi volonterski sati bit će upisani u volontersku knjižicu (za svakog volontera koji je još nema, volonterska knjižica je na poklon)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.