Gdje sam?

Druženje u Španskom: Igramo se gumi gumi!

 U Španskom (zapadni dio Zagreba) se družimo jednom do dva puta mjesečno četvrtkom od 18 do 20 sati, a koristimo učionicu OŠ Tituša Brezovačkog. Održavamo neobavezna druženja, edukacije i radionice ovisno o interesu obitelji i volontera. Naš glavni cilj je promocija zdravlja promjenom načina života, odnosno prevencija oboljenja od bolesti obilja i prevencija komplikacija te podizanje kvalitete života. Naša ciljana skupina su obitelji, odnosno djeca i roditelji. 

Roditelji su izrazili želju prenjeti djeci igru gumi gumi koju su sami igrali kao djeca. No nitko od roditelja ne sjeća se igara i ne zna podučiti svoje dijete ili skupinu djece. To bi bio zadatak volontera - skupinu djece podučiti gumi gumi igrama.

Tražimo volontera ili volonterku koji/a zna ili se sjeća gumi gumi igara te je voljan/na povremeno podučavati/igrati se sa skupinom djece. Tražimo otvorenu, srdačnu, odgovornu, aktivnu, zaigranu osobu, vještu u igri gumi gumi, koja voli i želi raditi s djecom. Datumi bi bili dogovoreni ovisno o formiranju grupa, odnosno po dogovoru.

Volonterske troškove (put) pokrili bi participacijom korisnika.

Organizator: Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Datum početka: 11.01.2016.
Lokacija: Špansko 1, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Lokacija projekta:Špansko 1, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: djeca u dobi 5 - 14 god
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 11.01.2016
Datum završetka:15.06.2016
Broj sati: 20
Učestalost: godišnje
Od - do: 18:00 -20:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Posebni zahtjevi: vještina igre gumi gumi
Kontakt osoba: Zrinka Babić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Molimo da se jave odgovorne i zainteresirane osobe.U slučaju naknadnog odustajanja od prijave volontere molimo također da se jave (na vrijeme).
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Zabaviti se i naučiti igrati se gumi gumi, prenošenje znanja na drugu djecu, aktivno druženje, razvoj motorike te kognitivnih funkcija, više fizičke aktivnosti i kvalitetno provedenog vremena što odgovara ciljevima 3L.
Očekivani rezultati za volontere: Zabava i igranje uz građenje vještine rada s djecom. Kvalitetno provedeno vrijeme, fizička aktivnost, prenošenje znanja i vještina, suradnja s organizatorom i pomoć u ostvarenju ciljeva.
Komentar organizatora: Hvala!Veselimo se suradnji i igranju!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.