Gdje sam?

Jesen, zima -proljeće, ljeto= FALA

Jesen, zima -proljeće, ljeto= FALA

Jesen, zima - proljeće, ljeto-FALA je projekt koji obuhvaća cijelu godinu, odnosno 365 dana u godini. Udruga Fala provodi ostale programe i projekte tokom cijele godine, a briga o konjima se održava na svakodnevnoj osnovi. Volonteri Udruge prolaze edukacije o osnovama brige za konje koja uključuje sve aspekte potrebne za  sudjelovanje u volonterskom programu, također i jahačke edukacije. Uz minimalno 2x tjedno dolaske, tjedne edukacije te prisustvo u terapijama konjima i volonterskim sastancima, volonteri stječu znanja koja se prilagođavaju individualnim i grupnim afinitetima istih. Također, volonteri koji posjeduju određene vještine, a nisu vezane uz iskustvo rada sa konjima, koji svojim aktivnostima mogu pomoći u radu Udruge dobrodošli su kao i oni koje zanimaju gore navedene aktivnosti. Molimo, uz prijavu uzeti u obzir odgovornosti  koje su neodjeljive od rada sa konjima i ljudima.

Organizator: FALA
Datum početka: 05.12.2015.
Lokacija: Kustošijanska bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): FALA
Lokacija projekta:Kustošijanska bb, Zagreb
Ciljana skupina: mladi, odrasli
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 05.12.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 10
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9:00 - 13:00, 14:00-20:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Prikupljanje sredstava
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Drugo

iskustvo rada sa konjima
Posebni zahtjevi: odgovornost
Kontakt osoba: Tajana Špiček
Web stranica: www.fala.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Molimo ozbiljne i odgovorne volontere koji si mogu priuštiti dolaske u Udrugu minimalno 2x tjedno, u obje smjene ili vikendima.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Unaprijeđenje programa terapija konjima, unaprijeđenje ostalih programa Udruge.
Očekivani rezultati za volontere: Višestruka znanja o konjima, znanja o brizi, održavanju konja, psihologiji konja, jahanje.
Komentar organizatora: Molimo ozbiljne i odgovorne volontere koji si mogu priuštiti dolaske u Udrugu minimalno 2x tjedno, u obje smjene ili vikendima (oba dana).

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.