Gdje sam?

Program MAMA JE MAMA - grupe podrške

Program MAMA JE MAMA provodi se s ciljem prevencije rizičnih ponašanja mladih te pružanja psihosocijalne pomoći i podrške maloljetnim trudnicama, roditeljima i njihovim obiteljima. Programom se nastoji smanjiti ranjivost maloljetnih trudnica i roditelja, te ih osnažiti za aktivno i odgovorno preuzimanje roditeljske uloge. U sklopu programa MAMA JE MAMA organiziramo grupe podrške mladim majkama koje su izašle iz ustanove socijalne skrbi i sada započinju samostalni život. Kako su to većinom majke slabo razvijenih socijalnih mreža podrške, prilikom sudjelovanja na grupama podrške dolaze na susrete s djecom za koju prepoznajemo potrebu za volonterekama ili volonterima koji će ih animirati tijekom trajanja grupnih susreta.

Organizator: Udruga roditelja Korak po korak
Datum početka: 03.12.2015.
Lokacija: Zvonimirova 21, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga roditelja Korak po korak
Lokacija projekta:Zvonimirova 21, Zagreb
Ciljana skupina: Maloljetni i mladi roditelji te njihova djeca
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 03.12.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 15
Učestalost: mjesečno
Od - do: 16:00 - 17:30
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine

Vještine rada s djecom predškolske dobi
Kontakt osoba: Marina Ecimović
Web stranica: http://maloljetni-roditelji.net/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Grupe podrške se održavaju svakog drugog četvrtka u mjesecu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Zahvaljujući angažmanu volontera koji animiraju djecu dok su im mame na grupama podrške, mame će moći neometano sudjelovati u aktivnostima grupa podrške :)
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati priliku probuditi dijete u sebi, jačati vještinu empatije, upoznati druge volontere, stjecati iskustvo rada s djecom. Sati provedeni u volontiranju upisuju se u volontersku knjižicu.
Komentar organizatora: Dođite i volontirajte u ugodnom i prijateljskom okruženju Savjetovališta :) Za više informacija i slika o Savjetovalištu, pogledajte ovdje: http://maloljetni-roditelji.net/savjetovaliste-mama-je-mama

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.